Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (12)

Kravaťáci (2011) 

Televizní masterpiece! Nikdy bych neřekl, že moje dosavadní žebříčky zboří konzervačka/vztahovka z právnického prostředí. Skvělej scénář mi během 134 dílů představil vedlejší i hlavní postavy, které jsem si vyloženě zamiloval. Od Briana, po parádně se rozvíjejí přátelství Luise s Donnou a Harveym. Jsem nadšenej, že jsem to mohl sledovat a smutnej, že mě nečeká se Suits další večer. Dal bych si další a další řady s novým vedením. Dokázali totiž, že jsou víc než jen dobrými zástupci (nakonec jsem si zvykl i na tu Samanthu). Snad jediný, co mi vadilo, byla civilnost Rachel, ale to se zase kompenzovalo Mikem. Jeho návrat v závěru dal vzpomenout na tu nejlepší formu. Suits pro mě budou navždy srdeční záležitostí, ke který se doufám někdy vrátím. Katrino, Luisi, Donno, Alexi, Sam, Mikeu, Harvey, byla to parádní jízda, jaká nemá obdoby! Děkuju za ní! ()

Série 1 (2011) (S01) 

Parádní úvod! Nevěřím sice, že to takhle v reálu v top právnické firmě chodí, ale seriál to je vskutku skvělej. Gabriel Macht tu má životní roli, stejně ale jako zbytek osazenstva. Sice se mi moc nelíbí ta osobní Mikova linka s kámošem a holkou, ale dá se to přežít. Případy, intriky a vyskový patro právnický firmy v NY. Doufám, že to pojede v podobných šlépějích i dál. ()

Série 2 (2012) (S02) 

Natřískaná skvělá série. Slabší díl se tady rovná parádnímu 4* hodnocení. Jen Mike mi přijde čím dál tím víc naprosto zbytečná postava. Mít tu jen Harveyho a zbytek firmy, bylo by to snad ještě lepší. Ten jeho civilní přístup mě prostě občas nudí. Naštěstí jsou Harvey, Dona a hlavně Louis parádní a baví od začátku do konce. Louis se osobně stal mojí nejoblíbenější postavou seriálu. ()

Normandie (2013) (S02E15) 

Ten závěr! ()

Série 3 (2013) (S03) 

Stále skvělý, jen ne už tak dokonalý jako dvojka. Základ seriálu je donutit diváka investovat do postav city. A to se u mě povedlo na 100 % téměř okamžitě, jak jsem s Kravaťáky začal. Baví mě Louis, baví mě Harvey, jen mě furt nebaví ten Mike. ()

Série 4 (2014) (S04) 

Kde má čtyřka méně právničiny, tam má čtyřka fungující vztahový oblouky a já jsem z toho vyloženě nadšenej. Královsky mě baví Louis, Donna i Harvey. Naopak doufám, že Mikea a Rachel přejede cestou do práce tramvaj. ()

Série 5 (2015) (S05) 

Je to překombinovaný? Možná jo. Je to přehnaný? Možná jo! Jenže je to setsakramentsky zábavný a skvěle napsaný. Zamiloval jsem si celou PSL. Macht, Hoffman a Rafferty táhnou seriál neskutečným tempem dopředu. Dost možná je tady vrchol seriálu (vzhledem k hodnocení dalších řad), ale i kdyby teď Kravaťáci spadli do hlubokého podprůměru, stále to bude pro mě jeden z nejoblíbenějších seriálů! ()

Série 6 (2016) (S06) 

Není to tak brilantní, ale stále mě to královsky baví. Scénáristicky se mi sice Mike ve vězení moc nezdá a ve finále to vypadalo víc jako hotel, ale když si vezmu, že mě seriál má hlavně bavit, tak to Kravaťáci dělají stále skvěle. Je mi líto Louise, škoda Jessicy, uvidíme co na to sedmička! ()

Série 7 (2017) (S07) 

Závěr série, a odchod dvou hlavních postav, bych si představoval přece jen trochu emotivnější, ale i tak jsem spokojený, stejně tak jako s celou sedmičkou. Suits sice nemají takovou formu, jako když jsem tomu napaloval jednu pětku za druhou, ale stále je to skvělá a hodně nadprůměrná zábava, u které mě baví hlavně vztahové scény. Ty postavy jsou totiž skvěle napsaný. ()

Série 8 (2018) (S08) 

A furt mě to baví! Nemá to tak skvostnej scénář jako na začátku a s odhodnem Mikea a Rachel ze seriálu odešel civilnější aspekt, ale mě to nevadí. Konečně se zase řeší spory, žaloby a vztahy. Takže za mě vlastně dobrý, na Heigl jsem si zvykl rychleji než jsem čekal a Amandu Schull jsem si vyloženě zamiloval, jako všechny... ()

Série 9 (2019) (S09) 

Dovětek...závěr... Poslední podfuk. Suits dojeli do cíle...a já jsem nadšenej i smutnej. Už mě nečeká žádný další díl. Nezbývá se jen celý tý partě poklonit, poděkovat za fantastickej závěr a vzpomínat. ()

Poslední podfuk (2019) (S09E10) 

Nestydím se za dojetí a slzy! ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama