Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Lepší průměr", "neurazí / nenadchne", samé takové a další floskule vytanou na mysl, pokud je tématem nový primácký seriál. Leichtová je fajn, Rybová je milá, skvělá dadaistická dvojice Babčáková / Polášek funguje, ale vše ostatní mizí v okamžiku v televizní šedi. Je to vlastně příjemná změna po tom kalném dnu celé dekády po Rodinným poutech, ale vyhráno zdaleka není. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Solidní a kupodivu docela dobře napsaný seriál se slušnými hereckými výkony (Leichtová, Gránský, Babčáková, Polášek, Dolanský, Lichý, Suchánek). Dokonce jsem díky tomuto seriálu ztratil svou averzi k Jakubu Prachařovi. To ovšem platí jenom pro první sérii. Jenže někdy kolem 80 dílu začal seriálu docházet dech. Přestože všechny zápletky byly jakž takž vyřešeny, děj pokračuje dál, autoři ho nesmyslně uměle natahují, vaří z vody, dělají z původně záporných postav kladné, cpou do děje nové zbytečné postavy (Janžurová) atd. Takže když jsem zjistil, že seriál bude pokračovat další sérií, došla mi trpělivost a přestal jsem ho sledovat. Ale je to škoda. Tvůrci propásli příležitost skončit včas a se ctí. ()

Reklama

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Je právě 20:10 pozdní všední den léta páně roku 2018, když tu kulervoucím hlasem zakřičí z obrazovky televize někdo: "Co nového Adámkovi"?...následuje "Hmmm, to mi sedí"....pokračuje "Jasně! Nezapomínat na vizáž. Zástup řasenek, stínů a rtěnek čeká"...finišujeme "Smrdí, smrdí toto smrdí"... TV Prima uvádzá kultovní seroš po stopětapadesáté znovu a znovu s herci neherci a snaží se být opět setsakramentsky na špici, co do počtu seriálů. Čili (mastička na vagínu - "já jenom řikám co bylo v televizi") televize Príma chrlí jeden seriál za druhým jako dravý mník jednovousý a luďové jí to baští i s navijákem, ačkoliv kvalita je téměř nulová. ()

zawes23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už odmalička mám rád české seriály a filmy,hlavně starou klasiku a české legendy,ale poslední dobou stojí filmy a seriály úplně za h...o!Jenže jsou i světlé chvilky kdy se povede něco pěkného,hodně jsem dával na hodnocení uživatelů,jenže časy věřit lidem kteří hodnotí a vlastně ten film ani neviděli jsou pryč,dávají odpad už jen z tradice že tam hraje jejich neoblíbený herec nebo herečka,nebo to točil někdo koho nemají rádi,to mě nebaví!!!herci a herečky v tomto seriálu patří mezi mé oblíbence i když jsou tam spíše novodobí lidičky a né ze staré školy.Mě to bavilo velice rád dám 5 hvězd a budu se těšit na další díly.Humor jáááááá se zasmál. ()

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi půlka prvního dílu. Děkuji, nechci ! Nemohu reagovat jinak než ODPADEM. Mám nápad, spojte tohleto s Ordinací, Ulicí, Gymplem, Cestama, Vinařema a nevím čím ještě, tyhlety kýče promíchejte, operte, odstřeďte a spojte v jeden jediný seriál, který se bude vysílat o půl páté ráno. Já se totiž v tu dobu chystám do práce a budu litovat, jak je škoda, že se nemohu koukat ... ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • V maskérně se spotřebovalo cca 103 kusů laku na vlasy (51 litrů), 503 kusů tetování (Mike, Burák), 3 litry make-upu, 153 balení vlhčených ubrousků, 2 480 kusů vlásenek a sponek. (TheSlezy)
  • Každý natáčecí den trvá 12 hodin. (M.B)
  • V dekoracích se nacházelo 12 funkčních kuchyní. (TheSlezy)

Reklama

Reklama