Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// 1. řada - "Smart, daring, sexy, cool, cute, complicated, entertaining." Na úvod celkem solidní mix, dost solidní na to, aby mě zaháknul a nepustil a rozhodně dost solidní na to, aby očekávání na pokračování byla velmi vysoko - tudíž, kam dále posunout už tak skvělý mix? 2. řada - Jasně! Přihodíme tam "More personal, more compact and yet even funnier." Přibude intrik, zlomenných srdcí, těžších rozhodnutí a obecně se laťka napětí posune na úplně jinou úroveň. I přesto si ale show zachová svůj originální přístup a odlehčený feeling, který tomu tak úžasně seděl už na začátku. Jenže nám to jaksi zatřáslo s tím pevným jádrem, které jsme tak pečlivě vybudovali, co teď s tím? 3. řada - No, asi je na čase zjistit, kolik toho ten mix ustojí. 4. - 6. řada - Tak jsme se přece dočkali, už i Kravaťáci si sáhli na samotné dno. Jak jsem to dřív miloval, po dvanácté epizodě 6. série to dočista nenávidím a sebe za to, že jsem tomu pořád tak naivně věřil... sebe taky. Bye guys. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí všech dosavadních 22. dílů, musím přiznat jak jsem se v celé první sérii vžil do role právníků, obhájců nebo státních zástupců. Harvey Specter je pro mě novou oblíbenou seriálovou postavou. Spolu s Mikem Rossem se do toho pořádně obuli. Ve druhé, desetidílné sérii už jsem neměl tak jiskřivý pocit. Každopádně jsem shlédl 21.dílů během 4.dnů. Nepočítám pilotní díl, ten jsem viděl již dříve. Velké plus. Už se těším na 3.sérii. 1.1.2013 ! ()

Reklama

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha televizních show, která neví, kdy to zabalit. Po čtyřech téměř dokonalých sériích se začíná celý koncept a dějové linky opakovat a u sedmé série je to již vyloženě otravné. Je sice milé sledovat všechny tyto sympatické postavy, ale postupem času můj zájem sledovat dokola to samé nenávratně opadnul. V období let 2014 - 2016 se jednalo o jeden z mých zcela nejoblíbenějších seriálů, jehož téměř každou epizodu jsem hltal jedním douškem, ale momentálně si dávám již druhým rokem pauzu a až nebudu mít nic důležitějšího na práci, tak se možná k posledním dvěma (a konci 7.) sériím z nostalgie vrátím. Ale chce to čas a trpělivost... S01 8/10 S02 9/10 S03 10/10 S04 9/10 S05 7/10 S06 7/10 S07 6/10 ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Strhující exhibice sympatických ksichtů, filmových citací, slovní vaty a obleků šitých na míru v cimře korporátní Ameriky. Inu, bez mučení přiznávám, že jsem na pár vteřin ucítil cosi jako sympatie k té mrzké profesi. Samozřejmě to má své mouchy, happyendy se tu metá do všech stran a tu a tam nějaká logická díra prosákne na povrch, ale co na tom záleží, když je celek tak sympatický a druhá série graduje kadencí luxusní asijské štětky při handjobu pupkatého Švýcara. Asi spíš jako ten Švýcar nebo tak nějak. Každopádně někdy po druhé sérii dávám sbohem, neboť nadprůměr tohoto seriálu je velmi, velmi mírný a existuje spousty lepších, u kterých můžu plýtvat svým životem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 9. dílech? Naprosto úchvatné. Tak po dlouhé době zase seriál, který překvapí. Ani nevím, co se mi na něm líbí víc. Jestli právnické prostředí, vtipné argumenty hrdinů, muži v oblecích, příjemní herci... Těším se na další díly a řadu. Doufejme, že se nenechá seriál pokazit a neocitne se v zajetých kolejích ostatních na začátku slibných dílek, které ale postupem času omrzely. Takže ať už je tu co nejdříve nový díl s novou dávkou svěžího humoru a právnických řečiček:) 10.09.2012 - konec 2. série? Ano..stále perfektní, není, co dodat..jen tak dál, ale zas to nepřežeňte ;) ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louisova (Rick Hoffman) sekretářka Norma se nevyskytuje v žádné epizodě, i když je mnohokrát v seriálu zmíněna. (Larry12)
  • Louis Litt sice miluje kočky, ale jeho představitel Rick Hoffman je na ně ve skutečnosti alergický. Při natáčení s kočkami musí u sebe mít lék a inhalátor. (Reiner)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama