Reklama

Reklama

Zmije

(seriál)
USA, (1994–1999), 60 h 9 min (Minutáž: 44–92 min)

Hrají:

Joe Nipote, Heather Medway, J. Downing, James McCaffrey, Jeff Kaake, Dawn Stern, Dorian Harewood, Carlos Gómez, Mark Pellegrino, Ken Foree, Ric Roman Waugh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mesto Metropol ovláda kriminálna skupina Outfit. Tajná organizácia vyzve technika Juliana Wilksa aby zostrojil superauto Zmiju, ktoré má zničiť Outfit. Zmija potrebuje šoféra a Julian sa rozhodne zmeniť identitu bývalému šoférovi Outfitu Michaelovi Paynovi, ktorý havaroval a leží v kóme. Stáva sa z neho Joe Astor, detektív, ktorý po boku Juliana a policajta Frankieho začína bojovať proti zločinu. Prvá séria seriálu "Viper" z roku 1994 patrí k výborným kriminálnym seriálom 90 tych rokov a je najvydarenejšia z celkovo štyroch sérií. (JohnFarst)

(více)

Recenze (128)

fleker 

všechny recenze uživatele

ten seriál byl převratnej, jeden z prvnich americkejch produktů ktery si zretelne pomatuju...hned ten dil kterej sem náhodou videl jako prvni...."postrelili mě" ... "koule?" ; "koule?".....a já si řikal, houby koule, do nohy,,,co ta holka hned mysli na nejhorsi.....je viděť že na českej jazyk v americe vubec nebrali ohled....jinak by nemohli rozdavat takovyhle stupidni mena....i kdyz my na tom nejsme vo moc lip...loni sem byl na jedny brigade,,,,a tam byl člověk, kterej se menoval Lásko,,, to já tenkrát netušil, tak mi přišlo divný, když sem tam hned první den nastoupil, a uviděl ředitele toho podniku, jak vzal "jednoho takovýho" chlapa jemně za rameno a bez nějakýho zbytečně velkýho ostychu mu oznámil : "přiď za mnou potom do kanceláře lásko, potřeboval bych s tebou něco probrat"......a pak když otáčel hlavu, přísahal bych že mu volíz ucho ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V devadesátých letech rozhodně adekvátnější než Knight Rider, nápad s temnou minulostí hlavního hrdiny je rozhodně lepší než přešitý ksicht Michael Long/Knight a i ty akční scény jsou poněkud lepšejší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// První a poslední zmije, kterou jsem sledoval s radostí a klučičím zápalem pro sci-fi auto-robo-cosi. Láska k transformujicím robotům a koktajicím puberťákům byla už od té doby nevyhnutelná! ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Wow! Brm, brm, vrrrr....seriál postavený na superautě, který zvládá skoro vše. K tomu ještě nějaký imbecilní tým, se kterým zachraňují svět, nebo aspoń minimálně sebe. Knight Rider měl podobný nápad, ale zde to aspoň zachraňoval jakž takž sympatický Hasselhof a postava Kita (a to jsem nezmiňil ani tu znělku). Knight Rider pro nové desetiletí se každopádně nepovedl. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rozkošně nablblý a laciný devadesátkový pokračovatel KNIGHT RIDERA, který se dal jakžtakž přežít v době svého vzniku. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, na podobných seriálech jsem dost ulítával. Jak přibývala léta, vkus se mi pozměnil a už mi to nic neříká. To je holt časem. Ale to auto stojí za podívanou. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný seriál. "Superauto zmije, které mění svou tvář." / Viděné epizody cca *25.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Normalni americkej serial, tvurci chteli byt originalni. No jo, Knight rider. Nepovedlos e uplne ale je to porad lepsi, nez se koukat na Hazlhrocha. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Vydařilý seriálek s akčním vozem zn.Viper, škoda, že se na podobné seriály zbytečně zapomíná a neustále se omílají ty rádoby dobré kvalitní a nové..?!!! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

mě se to vymakané autíčko fakt líbilo i s těmi hračičkami, mít ho tak ho ani neměním na dodge vipera, (( :: ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ve své době jsem na to koukal a bavilo mě to - hlavně díky mému obdivu k autu v "hlavní roli" - Dodge Viper RT/10 je naprosto úchvatný sporťák, který mě dostává dodnes - ale když jsem měl nyní možnost vidět Zmiji po letech znovu, přišlo mi to jako klasická ušmudlaná devadesátková televizní prudukce, která je beznadějně zaseklá v sobě svého vzniku, a dnes už je v podstatě jen k smíchu a za vidění nestojí. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Dodge Viper se mi hodně líbí a proto jsem byl místy znechucen, v jaké vozítko se to při akci přeměňovalo. Zmije je vlastně jakousi chabou variací na Knight Ridera. ()

Reklama

Reklama