Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii: Som nadšená, úspech seriálu stojí hlavne na samotných postavách a bezchybných hercoch. Rozhovory sú vtipné a svieže, bavia ma rôzne odkazy a hlášky. Jediné mínus, kvôli ktorému 5* nemôžem dať, sú prípady. Skvelé striedajú naozaj slabé. Aj tak ma najviac zaujímajú osobné životy právnikov, ktoré by mohli dostať ešte viac priestoru. Zakončenie ma dostalo, takže sa ponáhľam na druhú sériu...:) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár dílů slabších, ovšem po zhruba čtyřech dílech dostáváme naprosto ultímátní nášup výborné podívané. Není to čistokrevná komedie, přesto se člověk nejednou zasměje, není to čistokrevné drama, přesto prvky dramatu tady jsou. Zkrátka nám Kevin Bray dokázal naporcovat geniální rovnováhu mezi vtipem a dramatem. Herci jsou výborní, Gabriel Macht jim jednozačně vévodí. 90% a nečekaně vyčkávám na další díly. ()

Reklama

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

První série byla zábavná, ale malá provázanost dílů tomu škodila a bylo až otravné, jak se Harvey a spol. museli za každou cenu ukázat jako ti dobří. Série druhá naproti tomu velmi povýšila. Postavy již nejsou tak černobílé a z komediální taškařice se stalo regulerní drama. Osobně jsem si nakonec nejvíce oblíbila postavy Rachel a Louise, které nejsou tak dokonalé jako hypermetrosexuál a vždy vítězící Harvey a geniální Mike, ale o to víc jsou mi lidsky blízké a sympatické. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Bomba, bomba, bomba, už po pár okamžicích jsem věděl, že to je seriál přesně pro mě, pro milovníka kravat a obleků xD Vtipný s chytrým humorem a elegantím nábojem, jsem z něj nadšen. Jak by řekl Barney, SUIT UP! Boha jeho, druhá série má jeden z nej rozjezdů druhých sérii seriálů co jsem zatím viděl :) naprostá dokonalost. Druhá série naprosto peckovní :) Třetí a čtvrtou série jsem si nějak zapomněl poznamenat :) Pátá série byla zatím největší vrchol všech sérií, hlavně ty twisty na konci. 3.3.2016 - tak nám to vše skončilo :( bohužel...vše jednou skončí....musím říci naprosto vygradovaný konec, SUITS se řadí mezi mé absolutně nej, nej seriály. To co dokázal Gabriel Macht a Patrick J. Adams ve svým skvěle padnoucích oblecích mě opravdu vzalo. 26.09.2019 poslední díl deváté série. Seriál, který se mi neskutečně dostal pod kůži. Odchodem Mika a Rachel v jedné z posledních řad seriál trošku upadl, už tam nebyl hláškující Mike a Harvey, ta jejich chemie na které to celé stálo, i tak to ale hodnotím naprosto pozitivně, prožil jsem s těmito charaktery krásných 9 let, nelituji ani sekundy. Jen mě dost mrzelo, že nepozvali na poslední díl Jessicu, která byla Harveyho mentorem. Díky za vše! “Winners don’t make excuses.” ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Aaron Korsh | Hudba: Christopher Tyng, Opening theme "Greenback Boogie" by Ima Robot | Produkcia: Gene Klein | Distribúcia: USA Network | Štúdio: Universal Cable Productions, Hypnotic Films & Television, Open 4 Business Productions || Inteligentný, vtipný, dramatický, svižný, pútavý. Takto vyzerá seriál Suits. Nič viac, nič menej. S01-04: 100% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Gabriel Macht (Harvey Specter) v rozhovoru prozradil, že na začátku natáčení seriálu, kdy se přistěhoval do Toronta, kde natáčení probíhalo, bydlel dva týdny se svým kolegou Patrickem J. Adamsem (Mike Ross). (CrashONE)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama