Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

mstychov 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial zkratka ,,zeru". Skvele herecke obsazeni, je to hoooodne vtipny, plny skvelych receptu a nadupany pribehama. Nerikam, ze nektere sceny nejsou prehnane, zvelicene......Nekdy se az moc snazi zaujmout divaka, takze je to misty trapny....ALE ten vtip a napad celkove vse zachranil....Ja osobne se tesim na kazdy dalsi dil. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Za pilot jsem dala hvězdičku...ale teď bych prehodnotila na odpad...hrůza... Scénář tak mizerný, jako jsou výkony protagonistů... To je zas neděle! ..u dílů 27 přidávám hvězdičku,neb jsem zjistila,že se na to už asi 10 dílů dívám! :-)a po dalších deseti další..už asi blbnu...ale začalo se mi to líbit... Ufff děsím se, že po dalších dvaceti dám pět! :-D ()

Reklama

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Je právě 20:10 pozdní všední den léta páně roku 2018, když tu kulervoucím hlasem zakřičí z obrazovky televize někdo: "Co nového Adámkovi"?...následuje "Hmmm, to mi sedí"....pokračuje "Jasně! Nezapomínat na vizáž. Zástup řasenek, stínů a rtěnek čeká"...finišujeme "Smrdí, smrdí toto smrdí"... TV Prima uvádzá kultovní seroš po stopětapadesáté znovu a znovu s herci neherci a snaží se být opět setsakramentsky na špici, co do počtu seriálů. Čili (mastička na vagínu - "já jenom řikám co bylo v televizi") televize Príma chrlí jeden seriál za druhým jako dravý mník jednovousý a luďové jí to baští i s navijákem, ačkoliv kvalita je téměř nulová. ()

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi půlka prvního dílu. Děkuji, nechci ! Nemohu reagovat jinak než ODPADEM. Mám nápad, spojte tohleto s Ordinací, Ulicí, Gymplem, Cestama, Vinařema a nevím čím ještě, tyhlety kýče promíchejte, operte, odstřeďte a spojte v jeden jediný seriál, který se bude vysílat o půl páté ráno. Já se totiž v tu dobu chystám do práce a budu litovat, jak je škoda, že se nemohu koukat ... ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se na to dívám jen proto že mě zajímá do jak velkých dluhů se ještě dostanou a kdo z nich zabije Babčákovou. Po 10 díle, je mi jasné že z dluhů nevylezou ještě minimálně 29 dílů, takže se na to přestávám dívat pro nelogičnost děje. Už po prvních 3 dílech mi nebylo jasné chování postav - určitě bych si nenechal srát na hlavu - a navíc se mi zdá že se to neodehrává v ČR ale v nějakém jiném neexistujícím státě, protože takové lidi já osobně neznám a ani v mém okolí se nevyskytuje tolik imbecilů, idiotů a dementů, jako tady na čtverečný metr. Odpad nedám. Hodnotit nebudu. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Jeden díl/scénář se skládal z cca 43 obrazů (průměrně 110 stránek textu = 11 700 slov). (TheSlezy)
  • Dekorace seriálu byly postaveny na ploše o celkové výměře 3 600 m2. Na uvedené ploše bylo vytvořeno cca 33 dekorací/prostředí. (TheSlezy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno