Reklama

Reklama

Doktoři

(seriál)
  • USA The Resident (více)
Trailer 2
USA, (2018–2023), 78 h 33 min (Minutáž: 43–58 min)

Hrají:

Emily VanCamp, Matt Czuchry, Bruce Greenwood, Elizabeth Ludlow, Manish Dayal, Valerie Cruz, Tasie Lawrence, Alexa Mansour, Coral Peña, Keith Hudson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Absolvent medicíny Devon nastupuje jako rezident do nemocnice. Jeho školitelem je doktor Conrad Hawkins, který je sice drsný, ale zato geniální... (TV Prima)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Doktoři (2018) 

Velmi kritický seriál zobrazuje bez servítků americký zdravotnický systém. 1) Tohle není doktor House. Ano, i tam se řeší peníze a kariéry, ale jen tak mimochodem. Hlavní je pacient. To o Doktorech říci nelze. V seriálu The Resident rozhoduje společenská prestiž a kartička dobré pojišťovny._____ 2) Aby bylo komu fandit, je i tady parta dobrých a poctivých, kteří se fakticky snaží. Co ale zmohou, když kolem nich jsou kariéristé, alibisté, neschopenkové ba dokonce zločinci?_____ 3) Kromě jednotlivých "lékařských" epizod má první řada zajímavou téměř thrillerovou dějovou linku. Neodrovná vás to, ale přinejmenším znejistí. To dodávám pro případ, že by vás v Atlantě hospitalizovali._____ 4) 41letý Matt Czuchry (zaučující rezident Conrad Hawkins) je fakt sexy a i jeho spoluhráč 35letý Manish Dayal (nastupující rezident Devon Pravesh) nevypadá zle. Kdo je na starší, tomu lze doporučit 62letého Bruce Greenwooda (přednosta chirurgie Randolph Bell)._____ 5) První řada mě potěšila. S netrpělivostí očekávám řadu další._____ 6)  15.5.2021 - Druhá řada nabízí totéž co řada první v nesnížené kvalitě. K potěše mého oka mi nabídla 30letého vysoce přitažlivého urostlého Milese Gastona Villanuevu (doktor Alec z ulice)._____ 7)  26.4.2022 - I třetí řada drží nastavenou úroveň. ()

Reklama

Reklama