Reklama

Reklama

Žralok

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2006–2008), 27 h 40 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Ian Biederman

Hrají:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page, Jordan Belfi (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

V arogantním a věčně sarkastickém špičkovém obhájci Sebastianu Starkovi se jednoho dne hne svědomí. Už dál nechce pomáhat osvobozovat zločince, ať už za jakékoliv peníze, a tak vloží svůj právnický um do služeb okresní prokuratury. Své způsoby ale příliš nezmění... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele StarsFan k tomuto seriálu (1)

Žralok (2006) 

"Pravidlo jedna: Proces je válka a vy musíte přežít. Pravidlo dvě: Pravda je relativní. Vyberte tu, která se hodí. Pravidlo tři: V běžném soudním případu je jen dvanáct názorů, které jsou důležité, a váš není jeden z nich." Nemám ráda televizní pořady a seriál s tak idiotským názvem jako "Žralok" mě odrazoval už zdaleka. Teda jenom do tý chvíle, kdy jsem si všimla nazrzavo obarvenýho Woodse a rozhodla se, že tohle sakra musím vidět. Během asi desetidenního maratonu jsem tak viděla všechny dosud natočené díly (tedy až do 12 dílu druhé série), pravda značně zredukované o části, kde James není... Metaforicky založení čtenáří tohoto komentáře si jistě už odvodili jednu mnou naznačenou skutečnost; a to že celý seriál stojí a padá s geniálním Jamesem Woodsem. Jeho pohledy, hlášky, mimika, rozhazování rukama, chůze, arogantní vystupování, charisma... Prostě si ho nejde nezamilovat. Tak to bylo a je, scénář hraje jen takovou vedlejší roli. O to víc si vážím, že v posledním - mnou viděném - díle přišli scénáristi s jistým Starkovým hříchem z minulosti, díky kterému by se snad seriál mohl vydat trochu temnější cestou. Bylo by to fajn. Ta prohnilá póza totiž Jamesi Woodsovi mimořádně sluší. ()

Reklama

Reklama