Reklama

Reklama

Zákon gangu

(seriál)
  • USA Sons of Anarchy (více)
Rozhovor 4 - Theo Rossi
USA, (2008–2014), 79 h 33 min (Minutáž: 39–81 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Ron Perlman, Kim Coates, Tommy Flanagan, Theo Rossi, Maggie Siff, Winter Ave Zoli, Johnny Lewis, Emilio Rivera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(92)

Obsahy(1)

SoA je motorkářský gang působící ve fiktivním americkém městě Charming u mexických hranic. Gang vedený Clayem (Ron Perlman) a jeho nevlastním synem, hlavním hrdinou, Jaxem (Charlie Hunnam). Živí se převážně obchodem se zbraněmi. Seriál mapuje působení gangu, obchody se zbraněmi, Jaxovy pochyby o směřování gangu, osobní spory mezi členy, do kterých zasahuje v neposlední řadě rodina. Největší hrozbou pro SoA je však agentka ATF a místní zástupce šerifa. (Sonnik)

(více)

Diskuze

Uživatel erased smazal svůj příspěvek.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

javaznenevim

Dobře ty :-))

 

A to jsem si myslel, že pátou sérii už nic nepřekoná... Tary je mi neskutečně líto, takovýto konec si nezasloužila, jak už tady padlo, jediná morální osoba v seriálu... A Gemma už mě pár dílů neskutečně irituje, doufám, že jí potká ještě horší konec než Taru (nejlépe z rukou Jaxe). Každopádně na poslední sérii se klepu už teď, jsem zvědavej, jak to Sutter pojme, když Jaxe nechal zavřít (otázka zní, jestli se nějak nespolčí s policajtama, protože jinak fakt nevím, jak to chce celou sezónu řídit z vězení...).

Kurte, Kurte, zrovna Taru... :-)

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

Bylo by velice ironické, kdyby na konci zůstala jediná přeživší postava:  Wayne Unser který celých 7 sérií umírá na rakovinu :-D

na příspěvěk reagoval Akvarista, Pítrs85

javaznenevim

javaznenevim (hodnocení, recenze)

SPOILER: To že konec bude hodně špatný je tak nějak očekávané od přirovnání seriálu k Hamletovi, ale doufám že "there will be no happy endings" neznamená že všechny postavy pomřou. Doufám že aspoň ten Chibs to přežije. Jinak je mi to už tak nějak jedno. 

erased

erased (hodnocení, recenze)

RINGOCZ

Jop, vnímal jsem to podobně. Proto moc nechápu ten univerzální Tara-hate, nikdo přece nechce aby se z Jaxe stal další Clay, kterýmu je jedno přes kolik mrtvol ke svýmu cíli dojde.

Jinak popravdě jsem poslední 2-3 řady spíš čekal, že ta závěrečná scéna bude mít prohozené aktéry :)

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

erased

SPOILER: Koukal jsem na Anarchy Afterword a ten krok Suttera chápu. Seriál se žene do velkého finále a on potřeboval moment, který finálně změní postavu Jaxe Tellera. Moment, který bude ostrým zlomem . . .  Myslím si, že to natočil více než dobře. Byť se z posledních sezon zdálo, že se z Jaxe stává vraždící monstrum a na tuto skutečnost narážela i Tara v tom parku, jeho krok s tím, že se vydá policii výměnou za bezpečí Tary a dětí - tím chtěl Sutter dle mě ukázat, že v nitru zůstal Jax dobrým člověkem a chápal Taru a její pohnutky. Navíc pro diváka stále existovala naděje, že pro některé z postav to ve finále dopadne pozitivně. Se závěrem epizody však Kurt Sutter jasně ukázal, kudy povede poslední cesta . . .

na příspěvěk reagoval erased

erased

erased (hodnocení, recenze)

Narcis

spoiler: nezasluhovala, ne a ne! :) Tara byla prostě snad jedinej morální kompas v seriálu, a nepochybuju, že se bez ní z Jaxe stane neskutečný hovado. Neříkám, že se v poslední řadě už Gemmě nepřiblížila až příliš, ale pořád tam racionálně byla snad jedinou kladnou postavou..

na příspěvěk reagoval RINGOCZ

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Poslední díl = dokonalá pecka -- Jax rozhodně skončí v base, ale myslím, že ze situace v závěru dílu se vylíže snadno (jinak jedna z těch dvou osob dostala co zasluhovala) ... každopadně todle budou muka, ještě že mezitím na scénu přijde Jack Bauer a Chloe ... jinak 6.serie byla podle mě nejlepší (každopádně jsem si u sledování říkal nejvíckrát sprostý výrazy) ... Sons of anarchy forever

na příspěvěk reagoval erased

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

Tak nějak všichni, co seriál sledujeme, víme kam se ubírá . . . "there will be no happy endings" . . .  přesto jsem tak nějak doufal, že některé z postav svému osudu uniknou. Teď už je jasné, že jsem se mýlil . . .

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tak poslední díl naprostá pecka, a to i po celé šesté řadě, která se mi zdála zatím ze všech nejpovedenější..

Jinak doporučuju čerstvej Anarchy Afterword, rozhovor s Kurtem Sutterem, Gemmou a Tarou. Mimo jiné je tam jeden povedenej sestřih zesnulé postavy a sestřih všech smrtí v celé šesté sérii. A názory těch tří dávají závěru ještě větší šťávu. Už teď se nemůžu dočkat příštího podzimu, Kurt si mě konečně naplno získal.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Tak Tara me teda dostala, ze nakonec nebezela ke "Claudette" pro dohodu, ale dala se na utek s klukama (pripomina mi to Shield 7.serii - znalci vedi) a fandim ji at se z toho dostava se cti a co nejdal od Jaxe ... otazkou zustava, jak se z toho nakonec vylize ... 

na příspěvěk reagoval Sandstorm

Sandstorm

Sandstorm (hodnocení, recenze)

Poslední dva díly byla fakt síla. Jsem zvědavý, co si pro nás připravuje Sutter na finále. Každopádně je ve formě a dává vzpomenout na časy Shieldu. Jinak nevim proč, ale najednou jsem začal fandit Taře. Celou sérii jsem ji vnímal jako úplnou píču, ale ted k ní začínam cítit sympatie...zvláštní

na příspěvěk reagoval esopesokeso

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Tak 6.serie speje do (doufam, ze grandiozniho) finale a ja mam dalsi otazecku pro milovniky serialu : Zacal jsem sledovat az letos v breznu a 6.serie je tedy prvni co sleduju prubezne - Zacina to vzdycky v zari ?? Uz se chystam na nejhorsi ... 9 mesicu cekani (i kdyz furt lepsi nez ty roky cekani na Waltra Whitea). 

na příspěvěk reagoval Purity1711

Akvarista

Akvarista (hodnocení, recenze)

Narcis

Jojo, Jax hodil tu vraždu Popea na Claye. Ve vězení se pak Clay vykoupil tím, že sejmul arijskýho vůdce. August Marks, který přebral Popeovo impérium po jeho smrti pak celou věc uzavřel, není to tam přímo řečeno, ale podle mě tu odměnu už stáhnul.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Otazka pro vasnive divaky : Mozna si to nepamatuju spravne, ale ten cernoch Pope, kteryho Jax odbouchl na konci 5.serie a svedl to na Claye, tusim rikal neco o tom, ze si zaplatil najemneho vraha, kterej pujde po tech, kdo toho Popea zabije ... tak cekam na ten vyvoj s timto a furt nic ... Nerika vam to nekomu neco ?? Bylo to tam tak ??

na příspěvěk reagoval Akvarista

Purity1711

Purity1711 (hodnocení, recenze)

Časť výýýborná ! Ja som ani nedýchal, som zvedavý ako sa to skončí ... boha, a teraz 2 týždne čakať na dalšiu časť :(

Akvarista

Akvarista (hodnocení, recenze)

Tak 6.série zatím naprosto skvělá až na jeden slabší díl. Kurt se s tím vůbec nesere a pokud je poslední díl jenom předzvěstí finálových dvou, tak to ještě bude hodně zajímavý.... Jinak současnej problém s nadvládní mi připomíná třetí sérii se staholovou, jejíž poslední epizodu považuju za to nejlepší ze SoA, tak doufám, že se Kurt hecne a ještě to překoná.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Do pr..le, Tak tenhle dil byl pekelne drsnej ... Todle sem teda totalne necekal ... tesil jsem se na utekovou akci - uz ta nemela chybu, ale to co se delo po tom ... Jsem zvedav jak si nakonec nas milovanej Kurt Sutter poradi s Jaxem ... to, ze je Jax hajzl je jasny uz dlouho, ale ted ?? uvidime, kam to dotahne ...

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

Já myslím, že se ukazuje, jak to má Kurt Sutter promyšlené od začátku do konce . . . nevaří z vody, ale pomalu dávkuje přesně to, co dávkovat chce. Je znát, že se pozvolna přesouváme k vyvrcholení série č. 6 a taky celého seriálu.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Narcis

Ta scéna, kdy Jax tak vycukal tu právničku, mě fakt dostala :-)

Uvidíme no, ale na happy-end Jaxe s Tarou to teď moc nevypadá...

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

01.12.2021

Kurt Sutter, scenárista a tvůrce kultovního seriálu Zákon gangu, oznámil nový seriál. Ten tentokrát vytvoří pro streamovací službu Netflix, ponese název The Abandons a bude se jednat o westernové… (více)

Charlie Hunnam najde psího kámoše

Charlie Hunnam najde psího kámoše

25.05.2020

Málokterý herec by si zasloužil více práce než právě Charlie Hunnam. Hvězda seriálu Sons of Anarchy, nebo snímků Král Artuš: Legenda o meči či Gentlemani za sebou doposud nemá jediný komerční hit, v… (více)

Reklama

Reklama