Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Další latentně homosexuální seriál, který nutí diváka tweetovat v průběhu jeho sledování. Dva vysoce postavení právníci, jeden mocipán, druhý marcipán, se přetahují o mladého zajíčka, který je schopen z ambiciózních a dravých mužů, udělat muže citlivé a empatické. Ženy zde představují roli matek, za kterýma se nechodí pro radu pracovního charakteru, ale jedině, aby udobřily hochy, když jsou na nože. ____ Tohle se může líbit jedině lidem, co žijí na Manhattanu nebo těm, co vyznávají obdobnou ideologickou zvrhlost. Jo...a cituje se zde Top Gun. Je to náhoda? #Suits ____P.S.: Pokud aktuální seriál, tak čtvrtá řada Breaking Bad. Jo, a Trent Reznor a The XX by se za ty ukradené motivy určitě obraceli v hrobě, kdyby v nějakém byli. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Aaron Korsh | Hudba: Christopher Tyng, Opening theme "Greenback Boogie" by Ima Robot | Produkcia: Gene Klein | Distribúcia: USA Network | Štúdio: Universal Cable Productions, Hypnotic Films & Television, Open 4 Business Productions || Inteligentný, vtipný, dramatický, svižný, pútavý. Takto vyzerá seriál Suits. Nič viac, nič menej. S01-04: 100% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Reklama

Vessper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal třetí sérii a musím uznat, že mě tento seriál naprosto uhranul. Dalo by se říci, že jsem ho vykoukal jedním dechem a ani minutu jsem se u něj nenudil. Macht i Adams jsou skvělí a jejich kolegové a spolupracovníci také. Neplatí zde pravidlo, že seriál ztrácí na kvalitě novými řadami a tak rozhodně řadím Suits mezi své nejoblíbenější serály a nemůžu se dočkat další série. ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha televizních show, která neví, kdy to zabalit. Po čtyřech téměř dokonalých sériích se začíná celý koncept a dějové linky opakovat a u sedmé série je to již vyloženě otravné. Je sice milé sledovat všechny tyto sympatické postavy, ale postupem času můj zájem sledovat dokola to samé nenávratně opadnul. V období let 2014 - 2016 se jednalo o jeden z mých zcela nejoblíbenějších seriálů, jehož téměř každou epizodu jsem hltal jedním douškem, ale momentálně si dávám již druhým rokem pauzu a až nebudu mít nic důležitějšího na práci, tak se možná k posledním dvěma (a konci 7.) sériím z nostalgie vrátím. Ale chce to čas a trpělivost... S01 8/10 S02 9/10 S03 10/10 S04 9/10 S05 7/10 S06 7/10 S07 6/10 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

čo na tom, že to glorifikuje povrchné hodnoty, že je to o zazobancoch a ich primárnych potrebách tak vzdialených od reálneho a skutočne hodnotného života, čo na tom, že to heroizuje tú eticky najdiskutabilnejšiu a najkontroverznejšiu skupinu ľudí - vrcholových amerických top právnikov... je to výborne napísané a má to švih, šmrnc a sexepíl ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louisova (Rick Hoffman) sekretářka Norma se nevyskytuje v žádné epizodě, i když je mnohokrát v seriálu zmíněna. (Larry12)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama