Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Diskuze

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Macátko je čím dál lepší postava :D Jinak bez Burizona by ten seriál byl upe o ničem :D

na příspěvěk reagoval TheDon

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

DeepMaster

Je to stejný, jako s jídlem. Když je dobrý, sníž ho celé a s chutí. Když není nic moc, tak jíš a polovinu necháš. A když se to opravdu nedá sníst, poznáš to okamžitě, při prvním soustu.

DeepMaster

DeepMaster (hodnocení, recenze)

Prosím o informaci. Jak někdo, kdo o něčem říká že to je odpad a ještě horší, jak ví že každý dýl je takový podle jeho hodnocení??? To jako kouká každý díl od začátku do konce, jen aby mohl pak říct že to je odpad a co tam bylo nudné atd??? Mě osobně když se něco nelíbí, třeba jako Přístav tak jsem koukl na jeden max dva díly a víc už ani tuk protože to je pro mě oddpad. Nebo se jen ti lidi nudí a chtějí prostě nadávat, což je Česká specialita??? děkuji za logické vysvětlení, ale né typu, " on je filmový kritik atd ", protože zde v ČR je každý kritik, trenér a rádce ale sám nic neumí :)

na příspěvěk reagoval jardariha

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Franta852

V zatím posledním díle už Jarda uvařil dobré pivo :D Oni kdyby z jednoho dílu vyházeli hovadiny a nudné vedlejší linky , tak to má 30 minut a je to víc než koukatelný :)

Franta852

Franta852 (hodnocení, recenze)

Na počátku to vypadalo na slibný seriál,
to jsem si tak myslel do třetího dílu,
pak začala sestupná tendence s kvalitou,
začali jste vařit z vody,
z pěti dílů by se dal udělat jeden kvalitní,
ze čtyř sérií jedna.
Chtělo by to použít, nějaký program na kompriaci tipu zip.
Akorát stále nechápu proč si neotevřou tu svoji hospodu!
Aha, už to chápu, ti dva asi šetří po vzoru Leoše půl milionu,
aby mohli udělat pořádnou reklamní kampaň.

na příspěvěk reagoval TheDon

Franta852

Franta852 (hodnocení, recenze)

250.díl - Leoš si půjčuje 20.milion na reklamní kampaň, starý Trébl stále nic netuší...Kluci stále vaří v hotelu, nebudou se přece otravovat s vlastní již dokonale zařízenou hospodou... Jardovi se podaří uvařit první dobré pivo...

na příspěvěk reagoval starpep

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kicker

Kicker (hodnocení, recenze)

Je pravda, ze protekcni obsazovani lidi je humus, ale v nasi male zemi se mu zatim asi jen tezko na 100% vyhneme. Serial Ctvrta hvezda byl trosku vys, ale Ohnivy kure bych tak nezatracoval. Ma to svy mouchy, ale vietnamsky a vegansky stereotypy jsou tam docela vystizne a i docela vtipne. Postavy, ktere clovek ma rad a ipostavy, ktere divak muze nesnaset. Treba dnesni dil si delal zjevne prdel z Polreicha. Koukat se na to da, ac by se dalo vylepsovat. Zatim bych to hodnotil tak na 3*.

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

To tam zase museli strčit toho netalentovaného, okoukaného, protekčního přeborníka v seriálovích odpadech mladého Prachaře? Dokonalá ukázka porodinovaných líných castingů, místo aby si daly práci najít někoho nového tak tam budou cpát pořád ty samé šmíráky - výsledek tomu potom odpovídá.

kdyby si televize místo natáčení těchto slabomyslností ty prachy radši našetřily a koupily pořádný velkofilm - to ne, radši budou opakovat SLUNCE SENO do zblbnutí, to už Slováci vysílají daleko lepší věci - premiéry nejnovějších filmových hitů, tady je mrtvolno.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Zbyisek

Koukat na to nebudu, nejsem masochista, ale hodnotit po prvním dílu je stejné jako hodnotit třhodinový film po pěti minutách. Tady dochází ke zkreslování hodnocení lidmi, pro které takový seriál určen není. Je to teleivzní zábava, seriál, který je určen pro určitou skupinu, která je ochotna koukat na několik dílů, než se rozhodne, zda bude sledovat dál, nebo ne, a hodnotí ho lidé na základě ukázky (!) nebo po prvním dílu. Navíc na to koukají jen proto, že moc dobře vědí, že tomu odpad dají, protože nejde o žánr/formát, který vyhledávají. Jako bych koukal na papundeklovou pohádku z brněnského studia patnáct minut, smál se tomu, jaká je to kokotina, napálil tomu odpad, a vůbec nebral v potaz, že jde o televizní pohádku určenou pro děti ve věku tři až šest let. Nebo hodnotil dokumenty o botanice, která mě vůbec nezajímá, a mnou oblíbené dokumenty o hadech prznil hodnocením nějaký idiot, kterému se z hadů dělá špatně a proto televizi po pěti minutách vypnul.

Na "hodnocení" tohoto typu je zde soukromá poznámka, kde si může každý hodnotit jak je mu libo, ale hodnocení hvězdami je hodnocení především pro ostatní, ne pro něj. To by si tu mělo dost lidí uvědomit. Obzvláště samozvaní "zachránci" ČSFD před trolly, škodnou, Castratorem, Bluntmanem a dalšími "zlými" lidmi, kteří jsou nahánění horriblem a jeho partičkou z kroměřížského šaškecu.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Jestli hodnotíš ukázku, tak jsi porušil jedno ze dvou hlavních pravidel ČSFD. Právě ses k tomu přiznal, dobrá práce.

 

Co se na ČSFD.cz nesmí?

Největším prohřeškem uživatele na ČSFD.cz je hodnotit hvězdičkami film, který neviděl, například na základě traileru, očekávání, nebo nenávisti k herci či tvůrci, který má s filmem co do činění. Za hvězdičkové hodnocení neviděných filmů je uživateli nenávratně odebráno právo dalšího hodnocení. To samé platí o psaní komentářů k neviděným filmům (neplést si s diskuzí o filmu, do které se může zapojit každý).

 

http://www.csfd.cz/navod-k-pouziti/

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Přesně tak,všechny rádoby populární herci z odpadních filmů a seriálů dáme dohromady a zamícháme.Viděl jsem upoutávku a to stačilo - ODPAD.Spojte rozpočet všech těhle sraček a najměte si pořádnýho scénáristu,rejžu a herce který nepřehrávaj.

na příspěvěk reagoval Castrator

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

CarloRizzi

Uvidíme. Podívám se a rád se nechám přesvědčit, že to bude dobré. Ale s místním přístupem ten seriál bude mít tak 10% pět minut po začátku prvního dílu :-)

na příspěvěk reagoval Castrator

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Doufal jsem, že je naděje, že to bude lepší seriál (rozuměj lepší než 1 hvězdička). Ale vzhledem k počtu dílů, jejich stopáži a faktu, že to budou dávat dvakrát týdně, to bude další Přístav z Počátků.

na příspěvěk reagoval CarloRizzi

Reklama

Reklama