Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

šerminator 

všechny recenze uživatele

Dneska už klasika. Vybrání Jana Krause a udělat po vzoru světových televizí bylo více něž vynikajícím nápadem, který i po přesunu na soukromou televizi neztratil na kvalitě. Naopak příjde mi, že na Primě má p.Kraus vetší volnost - dokonce se i popíjí, jsou výjezdy do zahraničí (které by česká televize asi nezaplatila). Dalším plusem je, že odpadly povinné písničkové vstupy synka Davida. Kvalita jednotlivých dílů ovšem souvisí s pozvanými hosty. Když tam přijde blbá modelka, tak co s ní? Tady tkví menší zádrhel, protože takých hostů (blbých blondýn) si moc neváží a jen si z ní dělá srandu a celý rozhovor je pak o ničem. Naopak k některým chová zbytčně až moc velkou úctu. Nemysláím si, že by se našlo moc lidí, kteří by tento formát pořadu mohli moderovat a Kraus to zvládá dokonale. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Adam Bartoš kdysi psal o tomto pořadu, že má takové zaběhlé schéma... 1. host – židovská hvězda 2. host – začínající židovská hvězdička která potřebuje podpořit 3. host – nějaký blbý, směšný, trapný Goj. Postupem času co jsem takhle viděl, jsem přišel na to, že měl pravdu. Tak nevím co si mam o tom myslet.. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Díky téhle show jsem narazila na spoustu zajímavých lidí, které dál sleduji. Díky takovým hostům je obsah pořadu nejen zábavný, ale také přínosný. Kraus je prostě ve svém řemeslu jednička a podle mého je to hodně inteligentní člověk, jehož humor ale i názory mě baví. Dá se říct, že jde o jediný český pořad, který pravidelně sleduji. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. Zmenil sa názov. Pribudla reklama. Inak sa bojím len jedného. Český a slovenský rybník nie je nekonečný. Takže s každým ďalším dielom je potenciálnych hosťov menej a menej. Neviem ako Vy, ale ja mám najradšej tých obyčajných hostí. Zberatelia, rekordmani v nejakej neužitočnej disciplíne, amatérsky vynálezcovia. To je cesta, ktorou by sa mohla táto show uberať. Veď u nás je pošukov a domácich kutilov viac než dosť. Bohužiaľ časom ubudlo humoru a rýpania do hostí. Naopak pribudlo moralizovania, politických kecov a opakovania hlášok. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama