Reklama

Reklama

Žralok

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2006–2008), 27 h 40 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Ian Biederman

Hrají:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page, Jordan Belfi (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

V arogantním a věčně sarkastickém špičkovém obhájci Sebastianu Starkovi se jednoho dne hne svědomí. Už dál nechce pomáhat osvobozovat zločince, ať už za jakékoliv peníze, a tak vloží svůj právnický um do služeb okresní prokuratury. Své způsoby ale příliš nezmění... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

bery71

všechny recenze uživatele

Shark = kriminální Dr. House II. Proč? Protože si utahuje z podřízených i nadřízených, protože ho víc zajímá práce než lidé, protože je sarkastický a protože se to rychle omrzí. Navíc scénáře jednotlivých dílů nejsou nic moc. Režie je mdlá. A stírání ostatních není vůbec tak zábavné. Dr. House by první. Shark je druhý. ()

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

Možná taková trochu modifikace house, nebo asi není , ae vypadá tak... Ale to vubec nevadí , protože si myslim že se seriál povedl. Neohrožený právník, který vždycky každeho setře atd:-)....Myslím žře spousty lidí seriál dost podceňuje... Dal bych možná i pět, ae to bych zase nebyyl uplně objektivní já.... ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Žralok není žádnou právnickou alternativou dr. House, jak napovídala první epizoda, nýbrž pouze drobet cyničtějším advokátem (resp. státním prokurátorem). Ve slušném, nikoliv přímo ohromujícím podání Jamese Woodse jde o zajímavou postavu, která především pod vlivem vlastní dcery prochází jakous takous psychologickou proměnou. Zdravé jádro však stále tvoří samotné případy a jejich řešení dle nejklasičtějších (chápejte nejnudnějších) zákonitostí kriminálních seriálů. Kadence „hustých“ hlášek z pilotního dílu v režii Spikea Leeho (koho jiného) byla bohužel pouze návnadou na diváky, které podobný typ seriálů jinak nechává lhostejnými. Ač mám vcelku rád soudní dramata, dlouhá a nijak objevná vata (což je asi příliš silný výraz) předcházející soudním přelíčením v každé epizodě mě od dalšího sledování odradila již po čtyřech kouscích. 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

James Wood je v serialu naprosto uzasny, jeho chuze, pohledy, mavani rukama jsou bezkonkurencni. Vsichni ho prirovnavate k Housovi, mozna sarkasmem, jinak je uplne odlisny. House porad dela to same, za ty serie je to uz nuda. Tohle se casem asi taky omrzi, ale zatim to ma stavu. Pribehy jsou ovsem prumerne, takze vice nez na tri hvezdy to neni. Ale i tak, je to zabavny serial na nedelni vecer, Tecka. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku lehce nadprumerne, po vice dilech prumer. Kazdy dil serialu ma stejny koncept. Je tu problem, Stark nekoho zalazuje, ma dobrou obzalobu, vyskytne se problem, dobra obzaloba je v cudu, Stark hleda reseni, reseni najde. Zazvoni zvonec a pohadky je konec:/ Obcas se tu v komentarich zminuje Dr. House. S tim nema zralok nic spolecneho, krome stejneho konceptu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Celý seriál bol na hrane zrušenia ešte dávno predtým, než sa vôbec začal natáčať. Všetko sa zmenilo až po tom, ako sa k pilotnému dielu upísal James Woods. (Real Tom Hardy)
  • Počas prvej série sa frekventovane spomína meno Brian Cutler. Postavu sme v sérii nevideli ani raz, no má sa jednať o nového okresného prokurátora. Keď ho v druhej sérii stvárnil Kevin Pollak, volal sa Leo Cutler. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Los Angeles, prevažne v Hollywoode. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama