Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Adam Bartoš kdysi psal o tomto pořadu, že má takové zaběhlé schéma... 1. host – židovská hvězda 2. host – začínající židovská hvězdička která potřebuje podpořit 3. host – nějaký blbý, směšný, trapný Goj. Postupem času co jsem takhle viděl, jsem přišel na to, že měl pravdu. Tak nevím co si mam o tom myslet.. ()

šerminator 

všechny recenze uživatele

Dneska už klasika. Vybrání Jana Krause a udělat po vzoru světových televizí bylo více něž vynikajícím nápadem, který i po přesunu na soukromou televizi neztratil na kvalitě. Naopak příjde mi, že na Primě má p.Kraus vetší volnost - dokonce se i popíjí, jsou výjezdy do zahraničí (které by česká televize asi nezaplatila). Dalším plusem je, že odpadly povinné písničkové vstupy synka Davida. Kvalita jednotlivých dílů ovšem souvisí s pozvanými hosty. Když tam přijde blbá modelka, tak co s ní? Tady tkví menší zádrhel, protože takých hostů (blbých blondýn) si moc neváží a jen si z ní dělá srandu a celý rozhovor je pak o ničem. Naopak k některým chová zbytčně až moc velkou úctu. Nemysláím si, že by se našlo moc lidí, kteří by tento formát pořadu mohli moderovat a Kraus to zvládá dokonale. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na "Dvaadvacítku" (jasně, Soda byla lepší, ale když beru v potaz náš tehdejší hlad po podobných formátech, tak z toho byl člověk stejně u vytržení) a na "Další, prosím" (v podstatě totéž co teď, ale o 20 let dřív, kdy byla arogance moderátora ještě neobvyklá a zábavná), tak je mi z toho dost smutno. Dávno je to jen trapná exhibice zaslepeného egomaniaka, přesvědčeného o tom, že každý s odlišným názorem je totální idiot. To mu samozřejmě jindy nijak nebrání šavlovat tolerancí a dalšími hodnotami dneška - čili, tolerovat je třeba to, co si myslí a má rád p. Kraus, to ostatní samozřejmě nikoli, tam je v pořádku nahradit toleranci hulvátstvím. Málokdo reprezentuje stav dnešní společnosti lépe, než tento sebeparodický pán. O hosty už dávno nejde, z těch se stal dávno jen Krausův kompars. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama