Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem někde v půlce paté serošky a musím říct, že mě to baví, když dostanou prostor Harvey a Louis jejich postavy jsou hybatelé veškerého dění a jsou napsané velmi pestře i když v případě Louise s přibývajícím počtem dílů mě přijde občas až na hraně sebeparodie. Postava Mike Rossa byla velmi zajímavá ze začáku, ale od tý doby co se zaláskoval do Rachel to celý šlo do kytek a aspirují na nejnudnější pár seriálu, ježisi ty mě tím svým tuctovým vztahovým bahnem tak nudí až to bolí. Ovšem nejvíce k smíchu je Jessica chodí sice luxusně oblečená a tváří se že vymyslela celý vesmír, ale že bych jí věřil, že je dobrá managerka a nedej bože chytřejší než ti dva dravci Harvey a Louise to tedyy fakt ne , vždycky když jim udílí pokyny a nebo je jebe, směju se ještě dlouho potom, vůbec jsem jí za pět serií neviděl, že by přišla z něčím chytrým, krom svého kukuč, teda. No a Donna, to teda fakt by někdo chtěl mít sekretářku, která poslouchá mé soukromé hovory a ještě ji mít za bohyni, když mě říká s kým jsem píchal, jak se mám chovat, atd ? Zajímavá postava tam byla jeden díl asi na dvě minuty, ta co hned odhalila Mike s Harvardem, nechápu proč jí uklidili a s Katrhiny, která měla našláplo být svou dravostí a chytrostí na úrovní H + L udělali neškodnou šmudlu, škoda. Nicméně tandem H + L tomu i přes to všechno dává dynamiku. Tak to mám za sebou a musím říct že závěrečný díly mě bavily velmi mnoho. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

První řada je většinou jen "fun and games" a víc než drama, je to spíš komedie s klasických schémátem "case of the week" bez nějaké dlouhodobější spojující linie. Nicméně už tady šel vidět potenciál úžasných postav a skvělých herců. S druhou řádou se Suits parádně rozjeli a scénáristi mě tak pravidelně mučí zabijáckým humorem a perfektní dramatickou storyline. Daniel Hardman je jako záporák výborná volba, protože je to krásně šedivá postava. Harvey je snad ještě víc k zulíbání než obvykle. Jeho bromance s Mikem je v plném proudu a vztah s Donnou je fajn variace na romantickou zápletku. Momentálně jeden z nejlepších běžících seriálů. A abych nezapomněla - Litt up!!! 1. řada: 80%, 2. řada: 100%. ()

Reklama

Vessper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal třetí sérii a musím uznat, že mě tento seriál naprosto uhranul. Dalo by se říci, že jsem ho vykoukal jedním dechem a ani minutu jsem se u něj nenudil. Macht i Adams jsou skvělí a jejich kolegové a spolupracovníci také. Neplatí zde pravidlo, že seriál ztrácí na kvalitě novými řadami a tak rozhodně řadím Suits mezi své nejoblíbenější serály a nemůžu se dočkat další série. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Gabriel Macht se tady opravdu našel, jeho role je psaná na tělo, stejně jako ten "fancy suit", který nosi! A výsledek? Harvey Specter se stal díky své chuzi, gestům, grimasům, pohybům, mluví a stylu prostě legendou. __ A řekněme si to takhle, pánové, kdo z nás by nechtěl být druhý Harvey? A dámy, kdo z Vás by... em, chápete, ne? ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Takhle sexy ještě právničina nikdy nebyla. Po první sérii mě Suits opravdu hodně baví a jsem zvědav jak se bude dějová linie posouvat dále. Pravda totiž je, že první díly byly na sobě spíše nezávislé a nějaký hlubší děj se rozjížděl až ke konci. Zato hrozně zajímavě. I jednotlivé případy v každém z dílů jsou ale perfektní a obdivuju scénáristy, protože si s každou zápletkou, ba s každým dialogem naprosto vyhrály. Skvělých hlášek tady je opavdu strašně moc. Moc příjemných 50 minut týdně. Update: Druhá a třetí série pokračují ve velkém stylu. Zvedám na plný počet. You put your interests above mine and I'm just putting mine back up next to yours. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louis Litt sice miluje kočky, ale jeho představitel Rick Hoffman je na ně ve skutečnosti alergický. Při natáčení s kočkami musí u sebe mít lék a inhalátor. (Reiner)
  • Scéna, ve které na Louise (Rick Hoffman) v kanceláři pokřikují „hanba, hanba, hanba“ a házejí papír, odkazuje na seriál Hra o trůny (od r. 2011). (Duoscop)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama