Reklama

Reklama

Na zdraví

(seriál)
USA, (1982–1993), 110 h 7 min (Minutáž: 22–47 min)

Hudba:

Craig Safan

Hrají:

Ted Danson, Shelley Long, Kirstie Alley, Nicholas Colasanto, Rhea Perlman, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth, George Wendt, Paul Willson (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(272)

Obsahy(1)

"Na zdraví" je bar, který převezme Sam Melone, playboy se slabostí na letušky. Bar pravidelně navšťevují jeho kamarádi s nudným životem, aby si ho zpestřili a odpoutali se od problémů (s alkoholem). Mezi zaměstnanci baru je poměrně jednoduchý, a proto vtipný Woody a také místy protivná číšnice, která pase po majiteli domu, ve kterém se bar nachází. A taky Rebecca, která sice v baru pracuje, ale nikdy nikdo ji pracovat neviděl. (masw)

(více)

Recenze (62)

anderson 

všechny recenze uživatele

Sledoval som prvé 2. série vysielané v začiatkoch TV NOVA. A keďže NOVA CINEMA nemám, hodnotím len to čo som videl v podvečerných časoch za Železného éry. Navyše ten pôvodný dabing bol vynikajúci: Danson (MARTIN ZOUNAR), Longová (VERONIKA ŽILKOVÁ), Wendt (ANTONÍN MOLČÍK), Perlmanová (MARTINA MENŠÍKOVÁ), Colasanto (JAN PŘEUČIL). No a NORMove hlášky, ktorými sa dožadoval ďalšieho pivka sú absolútne nesmrteľné. :-) (10.2.2009) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Na zdravie“ nie je len tak nejaký sitkom. Je to krásny seriál s nezameniteľnou atmosférou starých zafajčených čias, kedy sa slopalo z iných dôvodov, ako dnes. Svižné dialógy, skvelá výprava krčmičky, pestrá galéria postáv (Perlmanová, Grammer, Wendt) a z rád štamgastov i personálu (mojim favoritom bol poštár), nádherná úvodná pesnička a vynikajúci Ted Danson v hlavnej úlohe. P.S. Rolu mladučkého Woodyho Harrelsona mal pôvodne hrať Timothy Treadwell. ()

Reklama

reqiuem 

všechny recenze uživatele

tak na tenhle seriál jsem úúúplně zapomněl a nebýt Simpsnů(konkrétně 20.série-11. díl), tak žiju v zapomnění ještě teď. Každopádně hodnocení nutno brát s rezervou, protože jsem na to koukal tak před ...no už je to dost let:-), ale tu melodii z hlavy jen tak nedostanu a tak poprvý shledávám Simpsnovi užitečnými..(doufám, že je ale zřejmý, že na ně rád koukám, i když ta nepatrná dávka sarkasmu je tam cejtit nutně oprávněně:-)(jinak teď mi došlo, že melodie se hraje i v přátelích, když jsou v Londýně)-no nic..takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho.. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších amerických sitcomů. U nás svého času běžely dvě první série, ale faktem je, že ten sitcom se točil asi dvanáct let, takže si netroufám hodnotit to, co přišlo potom (v pozdějších dílech hráli např. Kirstie Alleyová nebo Woody Harrelson). Ovšem to, co jsem viděl, se mi dost líbilo. Vynikající byla především Shelley Longová (Doktor T. a jeho ženy) jako Diana. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

V dnešní době více než aktuální seriál, který ukazuje jak je důležité mít alespoň nějaké přátele a možnost si s někým popovídat. Není to pouze o tom být denně "našrot" :( Každý totiž nemá možnost se vypovídat ze svých problémů a bolístek ... Z jakéhokoliv důvodu zavřít všechny lidi do klecí je ta nejhorší věc, která je může potkat. Vždyť i ve vězení bývá nejhorším trestem samotka ... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (51)

  • Postava Cliffa nebola pôvodne v scenári. John Ratzenberger bol na konkurze na postavu Norma a keď bol odmietnutý, spýtal sa tvorcov, či majú v plane postavu “krčmového vševeda”. Urobil rýchlu improvizáciu, ako by postava mohla vystupovať a tvorcom sa nápad zapáčil. (martincba)
  • Cliff (John Ratzenberger) mal byť pôvodne povolaním policajt, ale nakoniec sa scenáristi rozhodli, že poštár sa jednoduchšie dostane k informáciám, ktorými zaujme osadenstvo baru. (martincba)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama