Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejdřív Další prosím, pak Občan Kraus, pak Uvolněte se prosím a nejdéle Show Jana Krause. A vlastně furt to samé. První a třetí pořad jsem sledoval pravidelně, ten poslední jen občas na youtube a hodně podle hosta a jsem moc rád, že na youtube jsou vystřižené scény. Na druhou stranu se ale v plné nahotě ukázalo to, kolik toho vystřiženého je a je to hrozná škoda. Pokud by byla vystřižená opravdu jen skutečně hluchá místa či technické pauzy, tak by to bylo úplně v pohodě, ale tím střihem se často mění úplně celé vyznění toho rozhovoru a to je docela věc nechutná a naprostá většina diváků to vystřižené neuvidí. V plné kráse si to holt užijí jen lidé, co přijdou na samotné představení. Asi dvakrát jsem přitom na představení byl i přímo v kapele a bylo to velmi uvolněné a fajn, v televizi to bohužel působí jinak. Chápu, že je potřeba se vejít do televizního času a je stejná délka představení jako v Uvolněte se prosím, ale fixní čas. To je prostě největší slabina. Například před psaním komentáře jsem zhlédl rok starý rozhovor s Terezou Dočkalovou, v nevystřižené části mluví prakticky jen Kraus, prezentuje svoje názory, Tereza má prostor se vlastně jen blbě smát a diváci Primy si možná akorát řeknou: "hmm, kráva", ve vystřižených scénách je ale úplně jiný rozhovor, mnohem více se probírá vlastně to, kvůli čemu tam přišla a paradoxně je to vlastně i větší sranda. Nechápu. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Jak z člověka známého nebo neznámého nebo je v něčem dobrý udělat totálního debila před celým národem, ne vždy se to povede, někdy, když ty lidi nemají v hlavě úplně nasráno to dokáží otočit a pak mě to dost baví, protože pak pan Kraus musí pořádně argumentovat, aby i on nebil za debila. Ze začátku výborné, teď už to dost klopýtá i té zábavné složky ubylo, což mi celkem vadí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nie, sorry, Janovi Krausovi (proti ktorému a priori nič nemám, skôr naopak) to stále nejde. Nie je to zlé, ale nie je to ani príliš dobré. S prestávkami to sledujem od r. 2010 a vtedy som si vravel, že sa z toho Kraus dostane, že to s pribúdajúcimi rokmi, dielmi a hosťami (a rozhovormi) bude lepšie. Ale nie, aj v roku 2019 je to rovnaké - často bez pointy, s divne vedeným dialógom (spomedzi všetkých "odporúčam" trápny 15-minútový teror renomovanej sympatickej baletky otázkami o tom, prečo jej kolegovia počas predstavenia nosia suspenzory). Ak aj pointa nezaznie (čo často nezaznie), tak kapela (v čele s moderátorovým synom, nič proti tomu) si z toho nič nerobí a buchne tam "džingel" ako keby zaznel vtip desaťročia. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chápu názory mnohých, že jim Krausova neohroženost vyjadřovat se k světu bez jakýchkoli servítek může hned v několika směrech vadit, já ale jeho nebojácnost ocenil již při prvním shlédnutí jeho (prozatím) nesmrtelné talk-show. Jsem mu v nemalé míře vděčný, že v jeho duši neexistují žádné přetvářky vůči okolnímu světu, což je v dnešní době významné plus, obzvláště u internetových a televizních celebrit. Nebudu zatajovat, že si patřičně vybírám dle účinkujících hostů, zda se na novou epizodu podívám či ne, nepohrdnu ale právě kvůli samotnému Krausovi i dílem, ve kterém pozvané neznám nebo mě jejich čtvrthodinová zpovědnice příliš nezajímá. ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Hosté občas vtipnější a zajímavější, občas zase nudní a zbyteční. To stejné platí i pro občas rádobyvtipné Krausovy postřehy a prupovídky směrem k hostům. A to stejné platí pro celý Krausův pořad jako takový. Angažovaný člen globalistického Havlova bratrstva pravdy a lásky (stejně jako jeho bratr) prahnoucí po vlivu na chod veřejnoprávní televize a končící prozatím na Primě. Tak jo, uvidíme ... ! ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama