Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Talk show). Jan Kraus, to je pro mě osobnost. Excelentní pořad, ve kterém se vystřídá spoustu známých tváří a dává šanci nejen celebritám, ale do pořadu pozve lidi, kteří se zrovna zviditelnili, jak mediálně či po internetu. K mým nejoblíbenějším hostům patřili Tomáš Klus, Ondřej Pavelec, Ladislav Angelovič, Petr Nedvěd a další. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 85% (5*) | ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

V nekonečnej záplave televízneho hnoja v podobe reality show, vyčníva táto talkshow ako jasný televízny klenot. Jan Kraus je taký borec, že si dokáže podať kohokoľvek, kto sa v jeho talkshow objaví. Má neskutočne charisma a jeho hlášky a vychytávky sa vždy trefia do čierneho a preto sa jedná o kvalitnú televíznu zábavu, ktorej môžem dať s kľudným svedomím plný počet. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krause jsem sledovala zpočátku, kdy mě dokázal svou arogancí a uřvaností šokovat. To netrvalo dlouho a léta už dávám přednost jeho kolegovi Karlu Šípovi. V talk show mě zajímají především hosté, nikoli moderátorovo ego (zvláště, pokud nic jiného nemá). Klidně bych dala i "odpad", ale nedám, z úcty k hostům show, kteří nejsou politiky. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Adam Bartoš kdysi psal o tomto pořadu, že má takové zaběhlé schéma... 1. host – židovská hvězda 2. host – začínající židovská hvězdička která potřebuje podpořit 3. host – nějaký blbý, směšný, trapný Goj. Postupem času co jsem takhle viděl, jsem přišel na to, že měl pravdu. Tak nevím co si mam o tom myslet.. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama