Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (432)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

U pořadu Uvolněte se prosím jsem si přečetla Enšpíglův komentář, že tleská za výběr hostů a že děkuje že tam není Bartošová, Vondráčková, přiblblé celebrity, idiotské historky a další obvyklá výplň pořadů ze sekce Dejmež vydělat sereblitám. Tak tady to bohužel JE. Tváře Primy! A něco horšího - politici! U Březiny, Topolánka, Tluchoře a dalších se prostě bavit nemůžu, sorry. A další čím dál podivnější existence. Myslím, že dnešní výběr hostů ukazuje, že zasahování do výběru hostů ze strany ČT bylo fakt jen záminkou pro rozchod. Když jsem kdysi sledovala díl s Kateřinou Kristelovou, tak jsem se ještě smála, jak ji Kraus rozebral, to bylo ale myslím ještě na ČT. Nedávno tam měl jakousi "expertku" přes sex a vztahy, naštěstí jsem zapomněla její jméno a nechci si na něho vzpomenout, tak jsem si říkala, zlatá Heidi nebo Petra Černocká! A Kraus nic, i když blábolila jeden nesmysl za druhým. Jestli ji chtěl znemožnit tím, že ji nechá, ať se projeví, tak zůstal někde na půl cesty. Ona se sice znemožnila, aspoň doufám, ale on tak trochu vypadal, že ji bere. A tenhle dojem u mě začal bohužel v poslední době převládat, takže když už se mám v pátek večer koukat na bednu a na talkshow, radši si dám Šípa. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus mě v tomhle pořadu již několik let zvládá bavit, i když dorazí méně zajímaví, nebo mně rovnou nesympatičtí hosté. Přestože třeba zde často připomínaný pořad Všechnopárty je taky hodně fajn, Kraus to u mě i s reklamními pauzami vyhrál. Fakt, že bych se někdy chtěla zúčastnit natáčení. P.S.: Na "hotelová mýdla" nikdy nezapomenu, pokaždé, když si to pustím, tak se u toho válím smíchy. 8/10 ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem musel bohužel ubrat, a to z toho důvodu, že se Jan Kraus přesunul na Primu, což samozdřejmě znamená nával nespočtu reklam, které každodenně obtěžují naši večerní podívanou. Ale Samozdřejmě pořad jako takový je jednoznačně na 5*, Jan Kraus je opravdu osobnost, která dokáže zpříjemnit páteční večer, a to tak, že se pobavíme, a částečně i nahlédneme do osobností, které si tam pan Kraus pozve. Bezpochybně 100% ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama