Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

easaque 

všechny recenze uživatele

1* od prvopočátku jsem měl s tímto pořadem problém, ale objevily se občas rozhovory, které měly trošku smysl. Ta doba je už dávno pryč a urážlivý humor Jana Krauze je mi na hony vzdálený. Sdílím plně názor uživatele "nascendi", takže i ta jedna hvězdička je možná až moc. Ale evidentně show patří stále k těm oblíbeným, což vypovídá dost i o současné společnosti. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: X /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Možná to kdysi bylo vtipnější, ale bohužel čím dál tím méně. Samozřejmě to především závisí na výběru hosta, což může být u trapných českých seriálových hvězdiček docela problém. Co mne však nejvíce iritovalo, jak se Kraus snaží za každou cenu zesměšnit své hosty a někdy je to až vyloženě zlé a trapné. Edit: Myslím, že co jsem mu vytýkal já, vadilo i více lidem a svých chyb se do budoucna vyvaroval. Nyní je to opět moc dobrá a zábavná talk show i když ohledně hostů je to pořád zhruba stejné s tím už nic nenaděláme. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Přestože Krausovu show nesleduju, přichomejt jsem se k dílu s Lukášem Pavláskem a stala se věc nevídaná: Pavlásek svým osobitým humorem Krause rozložil na prvočísla... a následovala úžasná podívaná, v níž se někdejší mistr břitkosti zoufale pokoušel "o humor". Zatímco Pavlásek byl vtipný tak nějak samovolně, z Krause padala jedna trapná křeč za druhou. Jinak jsem z onoho dílu získal pocit, že pan "velechytrej" už dávno vyčerpal své zásoby originality a jede jenom na půl plynu, občas s vyhozeným kvaltem. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama