Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po první sérii - Jde o další z dynamických, výborných seriálů nové generace z produkce USA. Svět superhrdinů tak trochu jinak - žádné kostýmy, velkolepá prohlášení.. Tady se hraje na anonymitu vůči okolnímu světu a na cestu za jediným účelem - zachránit roztleskávačku, zachránit svět. Seriál je plný neokoukaných a přesto odněkud známých tváří. Každý si najde toho svého favorita (u mě jednoznačně vedou Peter Petrelli a Claire), na druhou stranu se zase může stát, že vám některá z postav nesedne (všichni okolo Micaha). Po první sérii převládá spokojenost a roste zvědavost na sérii druhou. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie 1. série: 7/10. Neskutočne pútavých cca prvých 5 dielov - tak rýchlo ma nevcucol snáď ešte žiadny seriál. Bohužiaľ, s ďalšími časťami postupne pribúda vata a tempo je čoraz pomalšie a pomalšie. Čakal som, že v závere to znovu naberie dych a vyvrcholenie bude bombastické, avšak nestalo sa tak. "Zabránenie výbuchu", ku ktorému všetko smeruje, nemá vôbec žiadne gule, záverečná časť je až nepríjemné nenapínavá a len kvôli nej nakoniec nedávam 4*. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál by mohl být lepší. První díly mě nadchly, ale problém, je že 15. díl už je slabší. Chybí tam tah na branku a díl se zabývá podružnými a nezajímavými věcmi, aniž be se v něm něco stalo. Katarze přijde vždy na konci, jak už to tak u seriálů chodí, ale tady je to tak trošku vydírání emocí. Jinak je to skvěle až filmově ztvárněno.:::Po shlédnutí první série sice hodnocení nezvýším, ale přesto musím uznat, že ke konci série děj nabírá na tempu a je fakt na co se dívat. Závěr je pka úplně boží. Pný počet nemůžu dát kvůli zmíněnému vydírání a také kvůli scénám, které jsou v nadcjázených dílech přehrávány znovu a ukusují tak drahocenou stopáž. Myslím, že druhá série už bude stát za prd. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První série - 90% Druhá série - 70% Třetí série - 60% Čtvrtá série - První dojem 45%/// Další případ seriálu, který nevěděl, kdy přestat a nevěděl, řeho je moc a čeho je příliš. Během čtyř sezón sklouzl na podprůměrnou sebeparodickou slátaninu, kterou naštěstí tvůrci ukončili. První série ale zůstane perfektní verzí na X-Meny. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Malíř Issac začal malovat obrazy pod vlivem drog a výjevy z pláten se postupně začaly uskutečňovat. Proto ho poslední výtvor s tématem atomového výbuchu nad New Yorkem rozhodně nenechává chladným. Neví sice, jak by mohl budoucnost ovlivnit, ale to už je záležitost profesionálního dobráka Petera, létajícího senátora Nathana, nezranitelné roztleskávačky Claire (s mírně kontroverzním otčímem) a hlavně neodolatelného ohýbače času a prostoru "samuraje teoretika" Hira. Hrdinů (lidí s nějakou nadpřirozenou schopností) je samozřejmě daleko víc, příběh je košatě tajemný, informace jsou zjišťovány postupně, motivace (a polarita) jednotlivých postav se v průběhu logicky vyvíjí (nebo mění) a pouze kvalitní záporák Sylar v klidu rozřezává hlavy slabším jedincům (což jsou všichni). ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Pilotní díl sledovalo v USA více než 14 milionů diváků, což byl ve své době nejlepší výsledek pilotního dílu dramatického seriálu stanice NBC za posledních pět let. (Hal_Moore)
  • Malby Isaaca (Santiago Cabrera) ve skutečnosti nakreslil barvoslepý umělec Tim Sale, známý svou prací na komiksu "Batman: The Long Halloween", který byl inspirací pro film The Batman (2022). (Hal_Moore)
  • Hayden Panettiere (Claire Bennetová) a Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) spolu přes rok chodili (od prosince 2007 do února 2009). Údajně se rozešli kvůli konfliktu životních stylů. Panettiere totiž byla o 12 let mladší než Ventimiglia. Zatímco on se chtěl věnovat práci a své produkční společnosti Divide Pictures, Panettiere chtěla dobývat Hollywood. Některé zdroje uvádějí, že byl na vině také strach z Panettierina těhotenství, které nakonec těhotenský test nepotvrdil. (apps)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama