Reklama

Reklama

Zákon gangu

(seriál)
  • USA Sons of Anarchy (více)
Rozhovor 11 - Maggie Siff
USA, (2008–2014), 79 h 33 min (Minutáž: 39–81 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Ron Perlman, Kim Coates, Tommy Flanagan, Theo Rossi, Maggie Siff, Winter Ave Zoli, Johnny Lewis, Emilio Rivera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(92)

Obsahy(1)

SoA je motorkářský gang působící ve fiktivním americkém městě Charming u mexických hranic. Gang vedený Clayem (Ron Perlman) a jeho nevlastním synem, hlavním hrdinou, Jaxem (Charlie Hunnam). Živí se převážně obchodem se zbraněmi. Seriál mapuje působení gangu, obchody se zbraněmi, Jaxovy pochyby o směřování gangu, osobní spory mezi členy, do kterých zasahuje v neposlední řadě rodina. Největší hrozbou pro SoA je však agentka ATF a místní zástupce šerifa. (Sonnik)

(více)

Recenze uživatele ledzepfan k tomuto seriálu (1)

Zákon gangu (2008) 

Bandu jednoduchých kreténů (kteří mi mají být asi sympatičtí protože neprodávají drogy dětem, ale zbraně teroristům) vláčí stejně jednoduchý scénárista naprosto absurdníma, nerealistickýma, telenoveloidníma a nekonečně zacyklenýma situacema vycucanýma z prstu narychlo někde asi na hajzlu.. Někonečně únavný kolotoč roztržek, příměří, spojenectví s druhou stranou proti třetí straně.. spojenectví s třetí stranou proti straně druhé (se kterou jsme ukončili příměří protože jednáme za každé situace jako impulsivní pětileté děcka a neumíme vést konstruktivní dialog).. spojenectví s policajtama proti druhé i třetí straně.. spojenectví s druhou stranou proti policajtům a třetí straně.. boj proti všem (prostě zase proto, že jsme kreténi a než si vysvětlovat nedorozumění, tak se radši budeme s bouchačkama nahánět na teploušsky brumlajících motorkách).. Fakt výsměch.. Herci jsou asi kvalitní a typově dobře vybraní (teda krom Perlmana, ten působí jako naprostá parodie), ale ve většině těch scénáristických debilit jsou naprosto bezradí.... Sem tam tam padně nějakej slušnej vtip a hrstka(z té hromady) postav se časem dopracuje k více než jedné vrstvě charakteru, takže bych to celé úplně nezatracoval.. ale jak se tahle prostoduchá slátanina stala tak populární, to nepochopím..EDIT: Takže po čtvrté (údajně nejlepší) sérii s touhle bezbřehou břečkou na dobro končím. Je to normální telenovela pro buzeranty(nemyslím homosexuály) kteří potřebují nějak maskovat před světem, že čumí na telenovely ( a že jsou buzeranti). Banda nekrofilních, šovinistických, rasistických (a bůhvíjak postižených ještě) kryplů si to drandí skrze scénář poslední cenové kategorie a tváří se u toho jako, že dělají svým pozérstvím bůhvíjakou díru do světa. 50%scén je tak nesmyslných, nelogických a absurdních, že Mr. Bean je oproti tomu hyperrealistická existenciální studie. Nechápu jak se kterákoliv z těch postav mohla navzdory své mentální retardaci dožít dospělosti. Nechápu jak může mít takový úspěch tak špatně natočený seriál o baně šulinů z nichž snad nikdo není schopný jednat konzistentně (když rozum by byl už z roviny sci-fi)... Hrůza a děs. Tohle by snad nebylo dobré ani v 80.letech... Končím a je mi upřímně u prdele jak to celé skončí. Klidně ať všichni chcípnou, nebo ať se přeoperují na zebry, nebo začnou vést řetězec rychlého občerstvení.. Fakt nezájem... ()

Související novinky

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

Nový western od tvůrce Zákonu gangu dostal zelenou

20.10.2022

Kurt Sutter svoji tvůrčí štaci u stanice FX zakončil nešťastně, když byl vyhozen poté, co se údajně nechoval ke svým kolegům a podřízeným úplně nejlíp. Autor seriálů The Bastard Executioner, Zákon… (více)

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

Tvůrce Zákonu gangu chystá westernový seriál

01.12.2021

Kurt Sutter, scenárista a tvůrce kultovního seriálu Zákon gangu, oznámil nový seriál. Ten tentokrát vytvoří pro streamovací službu Netflix, ponese název The Abandons a bude se jednat o westernové… (více)

Charlie Hunnam najde psího kámoše

Charlie Hunnam najde psího kámoše

25.05.2020

Málokterý herec by si zasloužil více práce než právě Charlie Hunnam. Hvězda seriálu Sons of Anarchy, nebo snímků Král Artuš: Legenda o meči či Gentlemani za sebou doposud nemá jediný komerční hit, v… (více)

Reklama

Reklama