Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nakouskování českému portu příliš neprospělo. Pokud ale skousnete množství reklam stále nabízí stejnou porci zábavy jako předtím. -- Po nějakém čase musím jen své čtyři hvězdy doplnit. Kraus se změnou stanice uvedl pořad ještě do větší pohody a ještě více tak etabloval tuto variaci na late night show do českého prostředí. Rozhodně špička v českých talkshow ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejdřív Další prosím, pak Občan Kraus, pak Uvolněte se prosím a nejdéle Show Jana Krause. A vlastně furt to samé. První a třetí pořad jsem sledoval pravidelně, ten poslední jen občas na youtube a hodně podle hosta a jsem moc rád, že na youtube jsou vystřižené scény. Na druhou stranu se ale v plné nahotě ukázalo to, kolik toho vystřiženého je a je to hrozná škoda. Pokud by byla vystřižená opravdu jen skutečně hluchá místa či technické pauzy, tak by to bylo úplně v pohodě, ale tím střihem se často mění úplně celé vyznění toho rozhovoru a to je docela věc nechutná a naprostá většina diváků to vystřižené neuvidí. V plné kráse si to holt užijí jen lidé, co přijdou na samotné představení. Asi dvakrát jsem přitom na představení byl i přímo v kapele a bylo to velmi uvolněné a fajn, v televizi to bohužel působí jinak. Chápu, že je potřeba se vejít do televizního času a je stejná délka představení jako v Uvolněte se prosím, ale fixní čas. To je prostě největší slabina. Například před psaním komentáře jsem zhlédl rok starý rozhovor s Terezou Dočkalovou, v nevystřižené části mluví prakticky jen Kraus, prezentuje svoje názory, Tereza má prostor se vlastně jen blbě smát a diváci Primy si možná akorát řeknou: "hmm, kráva", ve vystřižených scénách je ale úplně jiný rozhovor, mnohem více se probírá vlastně to, kvůli čemu tam přišla a paradoxně je to vlastně i větší sranda. Nechápu. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krause jsem sledovala zpočátku, kdy mě dokázal svou arogancí a uřvaností šokovat. To netrvalo dlouho a léta už dávám přednost jeho kolegovi Karlu Šípovi. V talk show mě zajímají především hosté, nikoli moderátorovo ego (zvláště, pokud nic jiného nemá). Klidně bych dala i "odpad", ale nedám, z úcty k hostům show, kteří nejsou politiky. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ať už Uvolňete se, prosím, tak Show Jana Krause je pořád velice kvalitní a vlastně nejkvalitnější zábava na českých obrazovkách. Osobně nevidím téměř žádný úpadek, pouze změnu televize a jména pořadu. Kraus to má v hlavě srovnané, má přehled o svých hostech a jeho politická satira se mi opravdu líbí. Umí zahrát natvrdo, nebojí se hostů a jde mu to na výbornou. Kraus je špička v Talk-Show. Kvalita dílů se taky odvíjí od hostů, ale bavím se vždycky. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama