Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

H34D 

všechny recenze uživatele

První série velice přirozeně a sympaticky představuje tajemný, scenáristicky propracovaný seriál o skupince lidí objevujících své nadpřirozené schopnosti. Zejména podtrhuji lidské vyznění, hrdinové jsou pořád jen lidé, pořádně neví co se sebou; to diváky "nutí" seriál prožívat a cítit se jako v novém světě. Po fantastické první sérii přišla zprvu rozpačitá druhá - vynechat tak velké časové období (4 měsíce) s tím, že se vše dovysvětlí až v druhé polovině, nebyl ten nejlepší nápad, avšak počínaje 7. dílem Heroes opět nabírá obrátek a vrací se na výsluní. Třetí série je ovšem nelogický a kostrbatý scenáristický hybrid, původně dobře načrtnuté charaktery se podivně mění, vytrácí se civilnost, osudovost a tajemná přitažlivost. Mno a u čtvrté jsem nevydržel do konce ani první dvojdíl, proto ho do hodnocení raději nezahrnuji, poněvadž to se blíží odpadu... 8/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistá, jak to mám vlastně hodnotit. 1. řada představovala v tv tvorbě jistý přelom, dokázala pohltit, že jste jí i ten stupidní konec odpustili. V 2. řadě se děj neposunul z místa a scénaristi jen vymýšleli nejrůznější kličky, jak z toho ven. Třetí řada snad ani nestojí za zmínku, protože její kvalita se rovná hodně hlubokému odpadu. ()

Reklama

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 1. epizody jsem si říkala, že mě to moc neveme... ale po dalších epizodách jsem spadla na zadek... ano ještě teď.. u 4.série dřepím na zemi a nedočkavě čekám.. co mi další díl přinese nového. Být tohle skutečný svět.. tak bych Mr. Sylara rozhodně potkat nechtěla ;-) ___ OBLÍBENÉ EPIZODY: ___ 1. SÉRIE - Homecoming, Six months ago, Company man, Parasite, 0,07 %, Five years gone, How to stop an exploding man ___ 2. SÉRIE - Lizards, Fight or flight, Out of time, Four months ago, Powerless ___ 3. SÉRIE - The second coming, I am become death, The eclipse, Cold snap, Turn and face the strange, I am Sylar, An invisible thread ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE: Tak nakonec nejlepší seriál sezóny a to i přes to trochu horší finále (měli takových možností a oni si vybrali tu nejhorší!). Výborná atmosféra, výborný příběh, výborné postavy (Peter, Hiro a Sylar rulez) a téměř bezchybní herci. Tim Kring to měl zkrátka perfektně vymyšlené a já doufám, že mu to vydrží i v dalších sériích. 90% 2. SÉRIE: No tak tady už to začíná být trochu horší. Člověk by si řekl, že hrdinové budou už spolu nějak blíže spolupracovat, ale kde pak. Oni začínaj skoro jako na začátku. Zajímavé postavy (Peter, Sylar a Hiro) jsou odsunuty do pozadí a hlavní prostor zabírají nové a většinou nezajímavé postavy (jenom Elle a Adam jsou výjimky) a zbytek prostoru zabírá Claire a její nezáživná středoškolská linie. Tu by měl Sylar co nejdřív zabít, nebo už nevim. Příběh je taky takovej příliš rozkouskovanej a kvůli zkrácené sérii (stávka scénaristů je neúprostná) pár věcí zůstává nedořešených. Svoji poutavost si to ale ještě stále drží, po pár začátečních dílech se to začínalo zlepšovat a poslední 3 díly už jsou skoro bezchybné. Jenom doufám že si to příště Kring vymyslí líp. 70% Když 3. SÉRIE: Heroes klesá čím dál níž, asi chce v kvalitě "dohnat" Prison Break. 3. sezóna je totiž tak přeplácaná a plná rádoby zvratů, který navíc vůbec nedávají smysl. Na atmosféru z první série už se definitivně zapomnělo a postavy se taky chovaj hodně nesmyslně. Hlavně Volume 3 byla hodně zoufalá a po svém vyvrcholení vlastně i úplně zbytečná. To 4 Volume bylo lepší, zápletka byla dobře rozehraná, tempo nebylo tak zběsilé a celé to dávalo aspoň trochu smysl. Jenom ten konec to zase poslal do kopru. Prostě Heroes už hodně vařej z vody a mě to docela mrzí, z tohodle už ale asi nevyhrabou. 60% a celkově hodně slabé 4* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě hodně zaujal. I když měl pomalejší rozjezd, později už je to lepší. I když je víc známý než 4400, přijde mi, že to trochu vykrádá. Seriálů o lidech se schopnostmi je spoustu. Spousta z nich získá své schopnosti po zatmění slunce. Poté se s tím snaží nějak smířit nebo se jich zbavit. Nakonec se je naučí používat a pak už to frčí. Jenom je škoda toho otevřeného konce. Nejlepší byla 3. série. T-Bag z Útěku z vězení jim ve 4. sérii pěkně zatápí. Každopádně Sylar je celkem sympatický záporák a jeho závěrečná proměna mě dost překvapila. Pokračování docela ušlo. "Pojď se mnou, Sancho Panzo." :D ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • V Bennetovom (Jack Coleman) vodičskom preukaze je jeho dátum narodenia 6. 8. 1962. Rovnaký rok, kedy bola založená spoločnosť Primatech Paper. (klayman)
  • Masi Oka (Hiro Nakamura) bol niekoľko rokov hráčom videohry "World of Warcraft", v ktorej bol leadrom vlastnej guildy. S "WoW" prestal z dôvodu časovej náročnosti, kde nebolo výnimkou neísť s kamarátmi von, kvôli tomu, že bol práve v raide ktorý viedol. (klayman)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama