Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Témata možná bez cenzury, ale komerční přestávky bez ohlávky, formát late night show zůstal víceméně zachován, leč jeho rozkouskování nemile zasáhlo do jeho kompaktnosti. Jan Kraus je mistr moderátor, při prvním objevivším se reklamním breaku mi to ovšem začíná být putna... (po úpravě vysílacího schématu to naštěstí na Primě pochopili, tudíž je Show Jana Krause opět ke koukání...) ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Oproti originální show na ČT se - především zásluhou hlavního protagonisty - kvalita moc nezměnila. Jediným kamenem úrazu je daň způsobená přechodem z Kavčích hor do Libně, tj. glosování primáckých zpráv, podobně jako svého času v "Politickém harašení" a komerční přestávky v průběhu pořadu (mimochodem nevhodně umístěné, jelikož v této podobě ničí koncentraci na hostův výstup). Pokud se obdobným neduhům tohoto typu pořad ještě vyhne a hosté budou poměrně stejně zajímaví, jako tomu bylo dříve, své čtyři hvězdičky si plně zaslouží. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová éra Show Jana Krause je tu s námi již celou dekádu. Dávno už překročila roky Uvolněte se, prosím. Přežila také všechny krize a Kraus stále nejeví známky opotřebování. Nechť je tu s námi ještě dlouhý čas. Jest to takové okénko do událostí Česka v kostce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus ani po letech a několika stěhování z jedné televize do druhé neztratil nic ze svého jedovatého humoru a jízlivost. Mám rád jeho dobírání jednotlivých hostů – některým dal pěknou „nakládačku“, k jiným byl až překvapivě hodný. Ve většině případů se vždy těším hlavně na hosta číslo 3, páč tam většinou nakráčí nějaký ten exot. Jen škoda, že ne všechny díly jsou vyvážené – to se ale odvíjí od toho, koho si tam zrovna pozve… ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Talk show). Jan Kraus, to je pro mě osobnost. Excelentní pořad, ve kterém se vystřídá spoustu známých tváří a dává šanci nejen celebritám, ale do pořadu pozve lidi, kteří se zrovna zviditelnili, jak mediálně či po internetu. K mým nejoblíbenějším hostům patřili Tomáš Klus, Ondřej Pavelec, Ladislav Angelovič, Petr Nedvěd a další. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 85% (5*) | ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama