Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jsem jako jeden z mála "nových velkých seriálů" vydržel sledovat celou první sezónu, to je co říct. Bohužel kvalita není úplně stabilní, vedle věru vynikajícího prvního dílu jsou některé poněkud slabší, stejně tak jako některé dějové linie a postavy nejsou moc zajímavé (Niki mě fakt s...), občas příliš politické korektnosti. To jsou vady na kráse docela slušného příběhu. Co se týče zvláštních schopností, autorům fantazie v jejich vymýšlení nechybí. Update: Po pár pokusech koukat na druhou a třetí sezónu hodnocení opět klesá a pokud bych se na to díval dýl, asi by to šlo níž než na tři. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Až čas mal ukázať, či Tim Kring vytvoril skutočnú seriálovú hviezdu alebo nie. Potenciál na to Heroes mali, už prvé a slabo vygradované finále, ktoré malo byť vrcholom snaženia však naznačilo niečo iné. A v tom istom duchu seriál pokračova aj naďalej, každým rokom nastoľoval nové pravidlá až inšpirácia X-menmi, či 4400 už prestávala byť inšpirácou ale skôr pozvoľným vykrádaním. Do istej miery škoda ale ak sa tvorcovia boja experimentovať, zákonite sa začnú točiť v kruhu a odtiaľ už niet východiska. Predčasné zrušenie bolo viacmenej ranou z milosti. Aj napriek tomu má seriál divákovi v globále čo ponúknuť ale od skutočnej legendy má veľmi ďaleko. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní seriál, který má dobře propracovanou zápletku a potažmo celý svůj svět. Poskytuje komplexní a civilní pohled na jednotlivé hrdiny, takže zde najdeme rozličné a hlavně propracované charaktery. Přesto při sledování 1.série můj zájem trochu opadal, některé zápletky okolo jednotlivců mohly být klidně zkráceny či vypuštěny, aby nezpomalovaly tempo. Hodně to ale zase na druhou stranu zvedají netradiční epizody, které poskytují jiný pohled na dění (epizody z minulosti a budoucnosti). Zkrátka dobrý seriál, který bych každému doporučila, ale na mém osobním žebříčku ho o stupínek převyšují jiné. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistá, jak to mám vlastně hodnotit. 1. řada představovala v tv tvorbě jistý přelom, dokázala pohltit, že jste jí i ten stupidní konec odpustili. V 2. řadě se děj neposunul z místa a scénaristi jen vymýšleli nejrůznější kličky, jak z toho ven. Třetí řada snad ani nestojí za zmínku, protože její kvalita se rovná hodně hlubokému odpadu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hodně dobře udělané, ale už to prostě není originální. Těch variací na superhrdiny je už v dnešní době tolik, že mě prostě parta lidí se superschopnostmi nedokáže tolik nadchnout. Zápletky jsou celkem povedené, ale až moc se to občas snaží o velkolepost, když tam pořád hrajou jakési indické zpěvy a v každém díle někdo pronáší takové ty matrixovské "osudové kecy." Samozřejmě, že se mi to ale líbí. Nejradši mám určitě komickýho asiata Hiro Nakamuru, protože prostě stačí se na něj chvíli dívat a už se gebim. Takže suma sumárum, teď když už jsem zmlsaný Lostama, Prison Breakem a bůhví ještě čím, tak se mi Heroes "pouze" hodně líbí, dřív by to pro mě byla naprostá bomba. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Hayden Panettiere (Claire Bennetová) a Milo Ventimiglia (Peter Petrelli) spolu přes rok chodili (od prosince 2007 do února 2009). Údajně se rozešli kvůli konfliktu životních stylů. Panettiere totiž byla o 12 let mladší než Ventimiglia. Zatímco on se chtěl věnovat práci a své produkční společnosti Divide Pictures, Panettiere chtěla dobývat Hollywood. Některé zdroje uvádějí, že byl na vině také strach z Panettierina těhotenství, které nakonec těhotenský test nepotvrdil. (apps)
  • Masi Oka (Hiro Nakamura) pred natáčaním seriálu pracoval v spoločnosti Industrial Light & Magic (ILM), zaoberajúcej sa vizuálnymi efektmi, ktorú založil George Lucas. (klayman)
  • Okolo osmé minuty lze zahlédnout dravce na větvi. Při bližším pohledu je však vidět, že dravec je ve skutečnosti k větvi přivázán. (Franta)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama