Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus mě v tomhle pořadu již několik let zvládá bavit, i když dorazí méně zajímaví, nebo mně rovnou nesympatičtí hosté. Přestože třeba zde často připomínaný pořad Všechnopárty je taky hodně fajn, Kraus to u mě i s reklamními pauzami vyhrál. Fakt, že bych se někdy chtěla zúčastnit natáčení. P.S.: Na "hotelová mýdla" nikdy nezapomenu, pokaždé, když si to pustím, tak se u toho válím smíchy. 8/10 ()

Reklama

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi šmatla si zde založil diskuzní fórum, v němž tepe ukrutný nešvar, totiž vyjadřování se ku - či hodnocení píčovin, které mají více dílů, a to aniž by jeden obětoval život při zhlédnutí epizod všech! Neboť jinak prý nedokáže pochopit hloubku a délku Ulic, Ordinací, Realitních (p)šou-ků etc. Jeho argumentace je natolik silná, že si sypu hlavu na popel a chvátám ododhovnotit televizní noviny na Nově, neboť stále ještě nevím, jak to všechno dopadne a poslední díl je i přes veselé předpovědi Mayů evidentně v nedohlednu.... Nebo se na něj vykrkám a zprzním další nekonečnost - Krause. Buďme upřímní - před lety vevanul tento notorický nedouk i všeuměl v jednom do televizních kanálů jako čerstvé větry. A radost byla veliká, neb kdejaká sereblita či volený zástupce lidu koktal v jeho přítomnosti jako panna před Rosenbergem. Ovšem, jak ráčil sepsat Segrestor, všeho moc je na hovno. Kraus se už mezi smetánkou zaháčkoval, spíše než aby deptal, popichuje, leckdy zajímavého hosta vyčerpá pouze nekonečným dotazováním na osobní život (je jedno koho a na jaké konkrétno, cílem je pouze demonstrovat verbální a intelektuální převahu moderátora), sežrat to dává pouze nešťastným a nezajímavým exotům z lidu. Prozatím tedy za nostalgické dvě, ovšem časem sundám, pokud urychleně nevyrazí protekční nemehlo Davídka. Ten kokot tam zprznil již tolik krásných písní, že by zasloužil provaz. A před vyvrcholením exekuce přidušovat po týdny, ideálně za přítomnosti nadšeného publika. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Za určitých předpokladů se dá říct, že Jan Kraus neztrácí svou humornou jiskru.Prima převzala perfektního moderátora(snad díky jakémusi čs má talent či co).Přesně musím říct to, co v mém předchozím komentáři s jednou malou vyjímkou. Late night show jak má být a opět oceňuji, že necenzurovaná a když ji člověk nestihne, může se dle libosti pokochat na youtube určitými částmi show(klipy se jmény osobností, které člověka zaujmou a není tak nucen se dívat na xichty, které mu iritují).Nikdy mě nepřestane udivovat, jak skvěle dostupné v dnešní době filmy a seriály jsou(zatím). ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama