Reklama

Reklama

Policejní okrsek

(seriál)
USA, (2000–2004), 65 h 16 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Craig T. Nelson, Roger Aaron Brown, Sean Patrick Thomas, Elizabeth Marvel, Lynne Thigpen, Jonathan LaPaglia, Christopher B. Duncan, Justin Theroux (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Obsahy(1)

Navzdory tomu, že má k dispozici více než 30 výkonných právních orgánů, je Washington DC místo s nejvyšší kriminalitou v USA. Proto si město najme Jacka Manniona, bývalého newyorského dopravního policistu, který prohlašuje, že s úspěchem dokáže srazit zločinnost na polovinu, pokud ovšem převezme post policejního ředitele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemné, ale velmi povrchní. 1)  Líbil se mi 31letý vystudovaný lékař s tříletou praxí, Australan Jonathan LaPaglia (detektiv Debreno)._____ 2)  Někde uprostřed třetí řady jsem seriál přestal sledovat a ani jsem tuto skutečnost nepostřehl. Úplně jsem na něj zapomněl a věc mi připomněla až náhodná poznámka v kompu. Tolik k otázce, jak mě seriál zaujal. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála serialov čo com sledoval na našej verejnoprávnej STV1.No a podaj by nie keď si účtujú 4,50€ za mesiac. Zmetci. Preto dnes nemám problém radšej si zaplatiť nejaké to VOD-ko 🤣🤣🤣 ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, ktorú nad rámec priemernosti dostávajú dobré námety a fantastický Craig T. Nelson v úlohe Jacka Maniona, ktorý je tak strašne podarený, že sa to až mení na science-fiction...Prečo??Videli ste už niekedy takého sympatického, charizmatického muža, jednoducho pohoďáka, ktorý by bol šéfom policajného okrsku, lebo ja nie:-)) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další seriál z policejního prostředí, tenhle výjimečný snad jen ultrasympatickým policejním náčelníkem-reformátorem Craigem T. Nelsonem, který nám vytrvale ukazuje, jak že má ta moderní policie vypadat. Hezké, i když nepříliš reálné... ()

Galerie (113)

Reklama

Reklama