Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Patw 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom kdo je za hosta. Jestli se mi nelíbí host, napraví to pan Kraus. Který má ovšem také své dny, které se nepovedou, a místo svého ostrého vtipu se jen ostře ztrapní. Někdy z této show mám tento pocit. Ovšem třeba se to zmení. Myslím že v česku není možné udělat show jako jsou v Americe, a přesto se o to neustále někdo snaží. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Za určitých předpokladů se dá říct, že Jan Kraus neztrácí svou humornou jiskru.Prima převzala perfektního moderátora(snad díky jakémusi čs má talent či co).Přesně musím říct to, co v mém předchozím komentáři s jednou malou vyjímkou. Late night show jak má být a opět oceňuji, že necenzurovaná a když ji člověk nestihne, může se dle libosti pokochat na youtube určitými částmi show(klipy se jmény osobností, které člověka zaujmou a není tak nucen se dívat na xichty, které mu iritují).Nikdy mě nepřestane udivovat, jak skvěle dostupné v dnešní době filmy a seriály jsou(zatím). ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pana Krause nemám ráda a v tomto pořadu se mi jeví jako sebestředný, silně pravicově orientovaný moderátor, což dokazuje mimo jiné rozdílným přístupem k pozvaným hostům. Ač považuji jeho moderování za neuctivé a mnohdy i urážlivé, tak se občas podívám, pokud je avizována účast nějaké zajímavé osobnosti. Pořad, kromě ega pana Krause, trpí i bolestí všech podobných reality show a to, že zajímavý host, který třeba vážil do studia i dalekou cestu, nedostává dostatek prostoru pro své povídání, které by diváky zajímalo. Nevím, jestli ironický a agresivní způsob moderování není televizí stanoven jako formát, který je divácky úspěšný. Taky si říkám, že hosté většinou vědí, co je v pořadu čeká a přece riskují zesměšnění a jdou tam. V tom případě dobře jim tak! Janu Krausovi nelze totiž upřít, že je pohotový, vtipný a možná by zvládl překročit svůj stín a změnit svůj styl. Bylo by to zajímavé. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Možná to kdysi bylo vtipnější, ale bohužel čím dál tím méně. Samozřejmě to především závisí na výběru hosta, což může být u trapných českých seriálových hvězdiček docela problém. Co mne však nejvíce iritovalo, jak se Kraus snaží za každou cenu zesměšnit své hosty a někdy je to až vyloženě zlé a trapné. Edit: Myslím, že co jsem mu vytýkal já, vadilo i více lidem a svých chyb se do budoucna vyvaroval. Nyní je to opět moc dobrá a zábavná talk show i když ohledně hostů je to pořád zhruba stejné s tím už nic nenaděláme. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chápu názory mnohých, že jim Krausova neohroženost vyjadřovat se k světu bez jakýchkoli servítek může hned v několika směrech vadit, já ale jeho nebojácnost ocenil již při prvním shlédnutí jeho (prozatím) nesmrtelné talk-show. Jsem mu v nemalé míře vděčný, že v jeho duši neexistují žádné přetvářky vůči okolnímu světu, což je v dnešní době významné plus, obzvláště u internetových a televizních celebrit. Nebudu zatajovat, že si patřičně vybírám dle účinkujících hostů, zda se na novou epizodu podívám či ne, nepohrdnu ale právě kvůli samotnému Krausovi i dílem, ve kterém pozvané neznám nebo mě jejich čtvrthodinová zpovědnice příliš nezajímá. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama