Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

loveless 

všechny recenze uživatele

Variace na Indiana Jonese... profesorka archeologie je tentokrát žena, Sydney Fox a jejím pomocníkem je nešika Nigel Bayley. Kdyby tak měl tenhle seriál pořádný scénář, ale to se bohužel nestalo. Každopádně oba představitelé hlavních rolích jsou relativně pohlední, takže alespoň koukat se na to dá. Seriál typu oddychovka, už jsem viděla i horší. ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Chci jenom říct: Tia Carrere si asi myslí, že objevila ameriku soudím podle jejího namyšleného výrazu v každém díle. Tyhle ženy jsou pro film(seriál) to nejhorší co ho mohlo potkat. Režisér si vždycky myslí, že když tam nechá se producírovat trochu hezkou babu, kterých po světě běhají miliony tak, že je všechno zachráněný není. Ony totiž absolutně neumí hrát. ()

Reklama

Bambulka89 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý ma inšpiroval hrabať sa v dejinách. Samozrejme 75% z príbehov sú čisto americkým štýlom rýchlo-spackané historky o skutočných historických artefaktoch. Pamätám si diel, kde boli v Československu, mimochodom po 1998 :) a prijala ich dievčina menom Staša... very real... no ale ako dieťaťu mi aj tak prirástol k srdcu. Možno ak by v jednej 40 minútovej epizóde nenašli poklad tak stratený, že až doteraz naň nik nenatrafil, mal by väčšiu vierohodnosť. Ale ako vravím, aspoň mal dej a vedel zaujať. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mně se z toho seriálu vybavuje exotická Tia Carrere hrající profesorku historie a taky někdy i hysterie, blondýnka Katheryn Winnick a také snaha rozproudit to novým směrem. Jenže co bylo zpočátku svěží, začalo po čase upadat do sterilní nudy. Dobrodružný seriál, který přesto řadím k tomu lepšímu, co v seriálové produkci vzniklo. 60% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Půvabná archeoložka, která se nebojí svléknout do spodního prádla v každém třetím díle částečně zachraňuje čest seriálu, jenž se snaží být variací na Indiana Jonese(ale jdou na to chytře místo staříka s bičem modelka stále opálená :))). Celý seriál naprosto dojíždí na neschopnost tvůrců vytvořit silné téma, které by se prolínalo např. celou sérií a v každém díle se snaží vymýšlet nové artefakty a nové obměny tématu "najdi tohle-uteč těmhle a dej to do muzea". ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • Seriál inšpirovaný úspechom hry "Tomb Raider". (rador)
  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)

Reklama

Reklama