Reklama

Reklama

Dynastie

(seriál)
  • USA Dynasty
USA, (1981–1989), 173 h 59 min (Minutáž: 45–95 min)

Hrají:

John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins, Gordon Thomson, John James, Emma Samms, Al Corley, Pamela Sue Martin, William Beckley, Bo Hopkins, Heather Locklear (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Sekretárka Krystle sa vydáva za svojho šéfa Blakea Carringtona, majiteľa denverskej ropnej spoločnosti. Milionársky život však nie je prechádzka ružovou záhradou. Krystle si musí získať dôveru služobníctva i nevlastných detí - prefíkanej Fallon a homosexuála Stephena. Okrem toho musí byť stále v strehu pred zákernou Carringtonovou ex-manželkou Alexis. (arkis)

(více)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Mimochodem...dějová linka, kdy byl Jeff Colby pomalu otráven barvou svojí kanceláře, je jedna z nejlepších, co kdy byla napsána !!!

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Zvláštní, že Dallas mě nikdy nechytil, ale Dynastie to byla jiná...😀

Prdly_Tatka

Prdly_Tatka (hodnocení, recenze)

Jednoznačně nejlepší soap opera všech dob. Dallas nesahá Dynastii ani po kotníky.

LadyRainier

LadyRainier (hodnocení, recenze)

Poletech jsem si chtěla oživit paní Zavadskou jako Alexis a Schánilce jako Blakea...akorát jsem sosla pár dílů, bylo to z CBS Drama a málem mě šlehlo. Tam všechny ženské mluví jedna a všechny chlapy jeden...k tomu ten překlad. No víc jsem se dlouho nepobavila...všude kravaťáci, nóbl vybavení, káry, róby a mluva jak silničáři, hlod na hlodu. Takže nostalgie se nekonala 😂

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Remake je ovela lepsi nez tento nepodarok. Novy serial ukazuje ako sme sa ako spolocnost vyvinuli, nie je taky vybieleny ako tato verzia kde KAZDA postava je caucasian. A fakt ze zo Sammy Jo urobili Rafaela je velke plus pre novy remake. Herecke vykony su ubohe a sice viem, ze to boli roky 80te, ale ten cast je tak neskutocne stary a skaredy. Sorry Joan, ani ty si ma nejako nepresvedcila. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

Mohu s určitostí říct, že je tento seriál mnohem lepší než Dallas.

na příspěvěk reagoval Hillock

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

Hillock

Hillock (hodnocení, recenze)

Od 3.12.2012 začíná vysílat CBS Drama ve 20:10 hod a repríza bude následující den v 8:30 a ve 13:30 hod, takže pro všechny fanoušky výborná zpráva. :D

Uživatel reich smazal svůj příspěvek.

Hillock

Hillock (hodnocení, recenze)

V Polsku vyšla 1. série Dynastie na DVD, u nás je zatím v jednání. Vypadá to tak na 49 %, že u nás vyjde také. Nicméně jsem pro, aby některá z českých televizních stanic zreprízovala tento skvělý seriál.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

tak to já absolutně netuším,ale když zreprízovali např Dallas tak dali jen pár dílů a nic víc.Ale myslím si že tyhle staré seriály určitě ne.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

tak sice jsem tenhle seriál neviděla od prvních dílů ale myslím si že jsem jich viděla dost na posouzení,viděla jsem několik sérii a když to srovnám třeba se seriálem tak jde čas tak se mi to líbilo asi víc.ikdyž byla škoda že tam nakonec vlastně z původní první série zůstali asi jen 4 stejní herci,jinak se všichni vyměnili,tak nechápu proč je vlastně obsazovali.ta hvězdička navíc je za báječnou potvoru Alexis,ikdyž nechápu proč se tam obě ženský rvaly o toho dědka,ale asi opravdu prachy jsou prachy

Reklama

Reklama