Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (353)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Pan Šíp si na rozdíl od pana Krause udržuje hladinu vtipu, nadhledu, pohotovosti a humoru stále na stejné úrovni. Včetně jemné a vkusné kousavosti. Baví mě to. Stále. Na rozdíl už psát nebudu... Každému, co jeho jest. Je jasné, že záleží i na složení hostů, což loďku na hladině drobet rozkolísává, ale na druhé straně pan Šíp to uhraje skoro vždy tak, že se bavím, a to i s někým, koho neznám, nebo mě zkrátka nebaví. Nicméně to se moc často nestává, protože hosté jsou dobře vybraní a zajímaví. Doufám, že tento pořad vydrží na obrazovkách ještě dlouho, protože stojí za to. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ne zas tak úplně stupidní pořad, jehož zábavnost je hodně odvislá od výběru hostů. Maličko mi ale nesedí Šípův moderátorský styl – jeho okaté „divení se“ všemu a vystupování z pozice věčnýho Neználka. Nevyhledávám a tudíž jsem neviděl všechno, ale z hostů u mě vede psychotropní ("psychotropní" je maskovaný výraz pro "sjetej jak cep") Štěpán Mareš, Honza Vyčítal a "král hlásičů" typus Venca Koubek ()

Reklama

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp šel vždy nějak kolem mě a měl jsem ho jen moderátora "zábavných" pořádů, který je dávno za zenitem. Až jednoho večera jsem přepínal a zaujal mě polsky mluvící host- měl vtipný přízvuk a... naprosto jsem propadl, teď nedám na Všechnopárty dopustit. Šípovi skvěle sedí role (!) "burana", který nic neví a podivuje se a co je důležité- nechává mluvit své hosty, které ne vždy splní předpoklady, za což samozřejmě nemůže a občas vše odlehčí. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Toto je jediná talkshow, ktorú mám rád a vôbec jediná, ktorú dokážem pozerať, bez ohľadu na to, kto je práve hosťom. Všetko vďaka Karlovi Šípovi. V Čechách, ani na Slovensku niet lepšieho moderátora ako je on a to isté by som povedal aj pred desiatimi rokmi. Držím palce a prajem ešte veľa veľa epizód. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Karel Šíp si po těch Tyjátrech a Paškálech spravil reputaci. Talk-show zaměřená na určitá témata je v něčem inovativní, a nemusím zde říkat, že celé to stojí a padá s vkusem diváka - i méně atraktivní díly či hosté dokáží dobře zabavit. Přispívá k tomu i nelibý fakt, že současná televizní zábava nenabízí zrovna silnou kvalitní konkurenci. Srovnávat s Krausem bych nechtěl, protože oba mají odlišný styl, který na mě zabírá v obou případech stejně. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Pořad byl natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník bavil diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (konvax)

Reklama

Reklama