Reklama

Reklama

Policie Chicago

(seriál)
Ukázka z filmu 2
USA, (2014–2024), 155 h 36 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, Laroyce Hawkins, Amy Morton, Elias Koteas, Jon Seda, Sophia Bush, America Olivo (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(221)

Detektiv Hank Voight bere ochranu Chicaga jako své poslání a při vymáhání spravedlnosti se sám pohybuje na hranici zákona. Svými svéráznými metodami budí respekt nejen u svých podřízených, ale i ve světě zločinu. Ne každý ale jeho praktiky schvaluje. (TV Nova)

Recenze uživatele JoeM k tomuto seriálu (1)

Policie Chicago (2014) 

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. A to právě, když jsem hledal nějaký nový seriál z policejního prostředí. Shlédl jsem tak první díl Chicago P. D. a zprvu mě to nějak moc nezaujalo. Pak jsem si ale řekl proč tomu nakonec nedát šanci. Nyní jsem velmi rád, že jsem seriál nezavrhnul. Opravdu moc mě to chytlo a netrpělivě vyhlížím další epizody. Během toho jsem se kouknul i na pár dílů Chicago Fire a musím říct, že ten podobný styl se nezapře. Tento seriál je stejně výborný jako jeho bratříček Chicago P. D. a nepochybuji o tom, že stejné to bude i u sestřičky Chicago Med, která je už na cestě. Vůbec se mi nechtělo věřit, že ten Hank Voight z Chicago Fire, který hrdinným hasičům zatápěl pod kotlem je ten samý seržant rozvědky z 21. okrsku chicagské policie. Jeho postava mě zaujala hned na začátku stejně tak jako ty ostatní v seriálu. Velmi se mi líbí napětí i akce, které každá epizoda vytváří a i to jak si najdou tvůrci čas pracovat s charaktery postav a jejich životem. Nejraději mám společné crossovery ať už mezi policisty a hasiči, tak i mezi kolegy z New Yorku z Law & Order: Special Victims Unit. Myslím, že jsem právě našel další seriál, který se právoplatně zařadí do mé síně seriálové policejní slávy. ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama