Reklama

Reklama

Zóna soumraku

(seriál)
  • Kanada The Twilight Zone
všechny plakáty
Dobrodružný / Drama / Fantasy / Mysteriózní
Kanada / USA, (2002–2003), 16 h 8 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Robin Tunney, Gil Bellows, Michael Peña, Sarah Carter, Penn Badgley, Meshach Peters, Crystal Lowe, Željko Ivanek, Peter Williams, Lauren Lee Smith (více)
(další profese)

Epizody(43)

Obsahy(1)

Forest Whitaker zavádí diváky do záhadného, neprozkoumaného kraje na cestu do nejhlubších koutů lidské duše. Americko-kanadský mystery seriál o nevysvětlitelných záhadách s nečekaným koncem. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele monolog k tomuto seriálu (1)

Zóna soumraku (2002) 

Celkem se to dá. Seriál typu Krajní meze, ale ne tolik povedený ani tak dobře zpracovaný (vím, že kdysi existoval ještě jeden starší, ale neviděl jsem ho, takže nemůžu porovnávat). To je hlavně tím, že každej díl má jen 25 minut a když prvních 15 je představení hlavních hrdinů a dalších 15 včetně titulků je rozehranej příběh včetně pokud možno inteligentní pointy a rozuzlení, nedá se svítit. Tohle si mohli dovolit tvůrci MASHe, protože po 200 dílech už každej věděl, že Hawkeye je srandista s něžným srdcem a major Winchester na oko hulvát ale veskrze jinak dobrý člověk. Navíc jejich charaktery se měnili s postupem času, tak pomalu, že si toho divák ani vlastně moc nevšiml. Tady ale musí všechno jít v tak krátké době, že prostě něco musí vodrbat. Někdy je to tak trhlej a blbej seriál, až to bolí a to vysvětlení od Foresta nakonec, to mi taky dává. Jako kdyby vždycky už spěchal na hajzlík s běhavkou, jak je rychlej a málem ani nedořekne poslední slovo. ()

Reklama

Reklama