Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 31
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Recenze (1 195)

stiewe 

všechny recenze uživatele

Příjemná strávená půlhodinka u spousti hlodů, které se jen tak nevidí.. Dost dobrá odreagovávačka. Charlie se stal prakticky idol všech chlapů už jen tím jakým žije pohodovym životem, nic neřeší a sbalí každou holku na kterou se jen podívá. Prostě paráda.. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál s průměrnými výkony herců. I tento počin trpí typickou nemocí dlouhých televizních pořadů na pokračování a ta spočívá v tom, že po čase, pokud obsah není natolik silný jako třeba Přátelé, Chůva k pohledání či Simpsonovi, ztrácí prostě na síle, originalitě a půvabu. Dva a půl muže tu sílu bohužel nemá a po určité době se člověk zasměje už jen občas. A v tom případě je mě moc líto, ale dvě hvězdičky jsou myslím dost velká poklona. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Kazda jedna 20 minutova epizoda vo mne vyvola viac salv smiechu nez vsetky komedie za cely rok. Charliemu Sheenovi sedi rola dekadentneho bohema ako na mieru sity oblek a bodaj by nie ked v seriali hra miernejsiu verziu svojho realneho ja. Dokaze ma casto rozosmiat uz len svojou mimikou a to ze scenaristi su so mnou na jednej vlne, co sa zmyslu pre humor tyka je na nezaplatenie. Dalsim plusom su skvele vedlajsie postavy, ktore halvnemu predstavitelovi nezostavaju nic dlzne. Pre mna sitcom numero uno, ktory nema slaby clanok retaze. ()

movemat 

všechny recenze uživatele

V každej časti je len sex. Buď scenárista nevie čo by do seriálu normálne dal alebo si vážne myslí, že divák sa aj po 178-krát bude stále smiať na tom istom. ()

departed 

všechny recenze uživatele

A nejnudnější, nejzbytečnější a nejméně vtipnou postavou se stává ... ano, Rose. Postava, která mě iritovala svým neustálým přelézáním přes plot na Charlieho verandu, za pochodu laciného vtipkování a neustálým žvatláním tak stupidních keců, že mi chvílemi vyvolávaly migrénu. Samozřejmě to nebyla jen ona, kdo mě štval svojí přítomností na place, či svým nevtipným vystupováním (ale byla fakt na vrcholu). Judith, Berta, Evelyn a nakonec Jake, všechno postavy, jejichž vtipům jsem se zasmál tak jednou, maximálně dvakrát a to bez bulšitu. Docela zvláštní na to, že tahle sestava tvoří pevnou část seriálu. Charlie s Alanem jsou ale perfektní (pošťuchování vládne). Bohužel i oni dva tak od čtvrté série ztrácí na zábavnosti a je to škoda. No a šestá série, ta snad radši ani neměla vzniknout. Hodnoceno: 6 sérií. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že na každej časti tohto sitkomu sa vždy zasmejem, mám pocit, akoby s novými sériami čoraz viac strácal šťavu. Mnohokrát opakované vtipy založené na Charlieho promiskuite, Alanovej trápnosti a neúspechoch, Jakeovej stupidite a Roseinmu prenasledovaniu sa postupne ošúchali a už nie sú zďaleka tak humorné, skôr začínajú liezť na nervy. Nehovoriac o tom, že Ashton Kutcher Charlieho Sheena nahradiť a tak oživiť upadajúcu úroveň seriálu, jednoducho nedokáže. Pre mňa osobne najsympatickejšou postavou celého seriálu je Herb. ()

Petus 

všechny recenze uživatele

Dejte dohromady jednoho notorického sukničkáře, jednoho lehce uťápnutého konzervativního troubu a jednoho malého lehce obtloustlého kluka, který rozhodně nevypadá na budoucího Einsteina, prostřepte a dostanete nadupaný koktejl plný osvěžujícího humoru, s troškou lehkého cynismu, který vás spolehlivě nabudí. Takže nazdraví. ()

melekos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který v každém dílu nabízí dokola se opakující potíže Charlieho a jeho bratra Alana, ze kterých se snaží těžit nějaké ty vtipné momenty. První díly byly víc nápadité. S postupem času to musí být i pro skalního příznivce nuda. Ale čas od času si zapnout jeden díl neuškodí... obzvlášť v případě, kdy člověk třeba taky řeší problémy s matkou. 70% Možná bych měl přidat hodnocení 9. série s Ashtonem Kutcherem, které ale zohledním jen v komentáři: Tady už seriál od začátku pokulhává, Kutcher možná hraje, ale maximálně klauna, což se dá ovšem říct i o Jonu Cryerovi, který ze sebe dělá šaška celý seriál. Co je ovšem moc, to je moc. Sice i poslední série s Charlie Sheenem nenabízely nic nového, ale prozatimní hodnocení s Kutcherem je max. 40%, přesto sleduji dál, i když už hlášek výrazně ubylo, stále sem tam se seriálu podaří vyčarovat alespoň úsměv na tváři. ()

Chasida 

všechny recenze uživatele

Pokud si libujete ve škodolibém humoru (někdy je to opravdu velká sranda a pár dílů představuje vzor, jak by měl sitcom vypadat), budete spokojeni. Ale z jednoho hrnce nelze vařit osm let . Tedy jde, ale nepůjde o žádný umělecký opus ani na seriálové scéně. K hodnocení - dal bych dvě hvězdičky, ale devátá série mě přesvědčila přidat třetí. S příchodem Ashtona Kutchera zažil seriál znovuzrození a dostal tolik potřebný nový impulz. Myslím, že díky tomu si dokázal zachránit čest. Pořád tak jde o průměrnou, v některých dílech i nadprůměrnou popcornovou zábavu. Pro ubíjení volných chvil nelze než doporučit, pro hledání nějakého smyslu jděte o dům dál... ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Seriál který neurazí ale ani přehnaně nenadchne. Zkrátka krásně zapadá do odpoledních hodin kdy ho TV většinou vysílají - když máte čas a nudíte se tak si k němu klidně lehnete, pokud nevidíte díl, dva, celou řadu vůbec vám to nevadí. Stále je ale na žebříčku výš než všechny možné Kriminálky atd. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama