Reklama

Reklama

Láska je Láska

(seriál)
Kanada / USA, (2004–2009)

Hrají:

Jennifer Beals, Leisha Hailey, Mia Kirshner, Laurel Holloman, Eric Mabius, Kate Moennig, Karina Lombard, Pam Grier, Daniel Sea, Erin Daniels, Rachel Shelley (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Seriál popisuje skupinku lesbických žen a jejich přátel žijících v Los Angeles. Jenny (Mia Kirschner) je mlada talentovaná spisovatelka, která se po ukončeni vysoké školy přestěhuje se svým přítelem Timem (Eric Mabius) do Los Angeles. Tim a Jenny si ve čtvrti West Hollywood pronajmou dům sousedící s domem Bette (Jennifer Beals) a její partnerky Tiny (Laurel Holloman). Bette a Tina jsou spolu už sedm let a zastihujeme je ve chvíli, kdy hledají dárce sperma, doufajíc, že založeni rodiny jim pomůže posunout vztah ze slepé uličky. Do blízké skupinky přátel Tiny a Betty patří profesionální lámačka srdci Shane (Katherine Moennig), zaclosetovana vrcholová tenistka Dana (Erin Daniels), bisexuální novinářka Alice (Leisha Hailey) a Bettina nevlastni sestra Kit (Pam Grier), hudebnice a vyléčená alkoholička. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát 3, ale vše se změnilo při L word maratonu. Stihli jsme za dva dny "pouhé" dvě série, ale stejně jsem si to s hetero publikem úžasně užila. Je fakt, že tento seriál není jen modla leseb, ale hlavně pár informací pro heteráky, což podporuje vše. Když se vrátím k seriálu jako takovém, tak jsem zklamána. Jak je možné, že z mrchy Heleny udělají milé děvčátko? Tak je to u všech postav, které tam vystupují. Vcelku mě to mrzí. Ale je fakt, že to má ten šťouch. Jen by mne zajímalo, jestli u toho vážně všechny lesby onanují?!:D ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto je serial, ktery je dle meho nazoru urcen prevazne pro zeny, ktere se v nem mohou setkat a poznat trapeni one mensiny mezi nimy. Pro lesbicky to bude asi kultovni serial, pro ty "bezne" zeny asi velice zajimave pokoukani a mozna i velmi zajimava eroticka podivana. Ovsem pro vsechny, kteri vedi, ze zivot neni jen o hovadinach, to bude zrejme nudna podivana... ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem po deseti dílech mezi třemi, nebo dvěma hvězdami. Seriál jsem shlédnul asi před rokem a už si nepamatuji na nic, co bych vyzdvihnul. Takže se mi i má kritika píše hůře. Nicméně vezměte sex ve městě (Teď to neberte co se "výpovědi" týče, ale pouze a jen se zaměřením na ženské publikum) , vynechte chlapy, přidejte pikantnější sexuální scény a máte L Word. Nic pro mě. Možná pro Vás dost. Pro lesbičky určitě kult. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že chlapácký lesby by mohly být míň otravný než normální slabší pohlaví - ale stejně se tady řeší ty samý píčoviny, co v jiných Sexech ve městě. Vlastně jsou tady ty vztahy snad ještě víc "fatální" a "podřežu si žíly", než je běžný. A všeobecný úspěch je samozřejmě předplacen díky neustálému oblejzání více či méně oblečených holčiček. Ale aspoň to nenudí, no. Shane by mě v krajním případě mohla pozvat na koktejl s půlkou rohypnolu. (2,5*) ()

Belatris 

všechny recenze uživatele

Průšvih. Přes pro mne velmi zajímavý námět a několik krásných hereček, na které se velmi příjemně kouká, je ten seriál plochý, špatně napsaný, utahaný a nudný. Drtivá většina postav nemá šanci navázat na sebe čtenáře ani emocionálně, ani jinak. Veškerá invence zápletek končí u nevěry a kloubení osobního života a kariéry. Doufám, že se tvůrci seriálů nenechají odstrašit od podobného tématu a vznikne něco koukatelnějšího. Jedinou hvězdu zasluhuje Katherine Moennig. ()

Galerie (317)

Zajímavosti (17)

  • Leisha Hailey se jako jediná z hlavních postav přiznala veřejně ke své homosexualitě. (ČSFD)
  • Erin Daniels a Eric Lively, kteří v seriálu hrají, jsou v osobním životě partnery. (ČSFD)
  • !!! SPOILER !!! Jedna z hlavních postav v seriálu umře a za tuhle tragickou situaci byl seriál oceněn mnoha cenami. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama