Reklama

Reklama

Útěk z vězení

(seriál)
  • USA Prison Break (více)
Trailer 1
USA, (2005–2017), 63 h 43 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robert Knepper, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, William Fichtner, Wade Williams, Peter Stormare, Rockmond Dunbar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudypřítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá. (Isherwood)

(více)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (9)

Věznice Ogygia (2017) (S05E01) 

Čekali jsme dlouho. Udělal jsem dobře, že jsem si před 2 roky seriál zopakoval, je to super i po letech. Tady sice většina zvratů absolutně nedává žádnej smysl a zavřenej Michael, kterej zapře svojí známé a příbuzné už vůbec ne, ale alespoň se vrátilo spousta známých. Škoda, že hodně postav předtím pomřelo, co já bych dal za Alexe.. ()

Kdo je Kaniel Outis (2017) (S05E02) 

Nuda to není, jako bývala ve třetí sérii, ale napínavé to taky není, ještě si počkám, jestli pátou řadu neodsoudím, ale příběhově už to fakt žádný smysl nedává. ()

Lhář (2017) (S05E03) 

Celkem na pohodu díl, akorát pořád nic nevíme. Akorát furt přetrvává pocit, že první a druhou řadu jsem měl chuť shlédnout znova, tohle ani ne. Ale duchovní nástupce Prison Breaku, proč ne..Ať se alespoň tedy ukáže co nejvíc známých. ()

Vězňovo dilema (2017) (S05E04) 

Vůbec jsem se na tento díl netěšil, nějak mě k tomu nic netáhne, i když jsem velký fanda Prison Breaku, ale tenhle díl překvapil a byl jsem vesměs napjatý jak kšandy. Celkově mi ale ten konflikt s IS moc nesedí. ()

Nepředvídaná událost (2017) (S05E05) 

Tak jsem si to šetřil, žádnej díl mě nedokázal úplně pohltil, ale teď už ten plnej počet dám. Snad nás ještě čekají nějaká překvapení v podobě známých postav a tempo nepoleví. Nová řada má poměrně dobře nakročeno, ale uvidíme jak to s tim Islámským státem vyjde, ze začátku mi to moc jako rozumný krok nepřišlo pro děj, ale uvidíme. ()

Cesta do Phaecie (2017) (S05E06) 

Občas jsem si povzdechl, že se to hrozně táhne, ale na ty 4* to v poho stačí, pořád se na to vesměs dobře kouká. Mě by hlavně zajímalo, kdo má být ten Elvis. ()

Vínové moře (2017) (S05E07) 

Jasně, že to byl Jacob, kdo taky jinej? :D Super díl, konečně Sucre, ale přišel mi nějak extra dlouhej, i když minutáž by nesouhlasila. ()

Potomstvo (2017) (S05E08) 

Achjo, takový laciný cliffhanger s krví na zdi. Jasně, že někdo zastřelil agentku zezadu :D Jinak dobrý, linku s T-Bagem bych fakt nečekal. ()

Za očima (2017) (S05E09) 

super konec, tak se mi to líbí. Všecko dobré, žádný cliffhanger. A za pár let třeba znovu... ()

Související novinky

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

Další tajemný thriller od režiséra Oldboye

13.06.2011

Je to zajímavá kombinace jmen. Kultovní korejský tvůrce Chan-wook Park na postu režiséra, Tony a Ridley Scottovi jako producenti a... hvězda seriálu Prison Break Wentworth Miller jako autor scénáře.… (více)

Návrat akčních bouchačů

Návrat akčních bouchačů

28.02.2008

Dva Jasonové, ačkoli každý z úplně jiného soudku, se setkali v této novince, která k vám přijíždí za kvílení pneumatik a skřípotu drceného plechu ;-). Především je tu Jason Statham, který dostal… (více)

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

Steve McQueen neřekl své poslední slovo

05.08.2007

Přesněji řečeno, on to poslední slovo napsal a taky k tomu něco nakreslil. Jeho poznámky a storyboardy k nikdy nenatočenému dobrodružnému filmu Yucatan byly nalezeny už před nějakým časem a ve studiu… (více)

Edward Norton bude naštvaný a zelený

Edward Norton bude naštvaný a zelený

19.04.2007

Edward Norton a comics? Zní vám to jako nesmysl? Inu, filmová branže občas přináší opravdová překvapení, nejen remaky starých hororů a adaptace dětských fantasy bestsellerů. Když se studio Universal… (více)

Reklama

Reklama