Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Recenze (46)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi posledných päť častí ukazujú herecké kreácie Bryana Cranstona v plnej paráde. Jeho tato ma skrátka baví. Na všetko ostatné si postupne zvykám. Zatiaľ musím povedať, že tam ten kultový status akosi nevidím, hoci potenciál to určite má. Príde mi to ako ten typ seriálov, ktoré by som ako malé dieťa žral. V dospelosti mám z toho ale trochu rozpačité pocity. V zásade to ale skúsim kuknúť celé. A len dúfam, že sa to bude postupne zlepšovať. Prvá séria je ale skôr priemerná. Na túto rodinku a všetky perepúte si treba trošku zvykať. Inak Christopher Masterson je dosť zlý herec. 1. séria 50% ()

F.Abagnale 

všechny recenze uživatele

Už dlhší čas pozerávam tento seriál na orf a myslím, že je to jeden z najlepších sitcomov. Avšak prednedávnom som ho videl s českým dabingom a bolo to niečo strašné (všeobecne si myslím ze český dabing je fakt kvalitný ale v tomto prípade to podľa mňa uberá tomuto inak výbornému seriálu spoň 50%). . ()

Reklama

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (7) - 58. ročník (za rok) 2000 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 59. ročník 2001 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 60. ročník 2002 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Bryan Cranston ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodnotícími, kteří tomuto seriálu dají málo * z důvodu nesympatičnosti postav mají pravdu, ale pro mě jsou hlavní postavy tak nesympatické, až jsou mi milé, asi jako ten pes, kterej byl tak vošklivej, až byl krásnej. Navíc všichni se chovaj tak krásně ujetě, až mě to překvapuje a řeknu vám milé děti, líbí se mi to víc, než většina nových sitcomů, které nám tu tv vysílá. ()

komurczak 

všechny recenze uživatele

Ako zistíte že Českoslováci nemajú vkus? Perfektný seriál ako Malcolm má menej ako 70%. Alebo 90. Zaslúži si definitívne viac. Jeden z prvých seriáloch, kt. nemal ten dementný smiech, kt. vám hovorí kde sa má smiať. Nechápem, že novšie seriály ako tento ho stále majú. Najlepšia rodina na svete, dokonca len kvôli tomuto seriálu by mi nevadilo mať len synov. ()

Galerie (508)

Zajímavosti (15)

  • V seriálu je Malcolmův bratr Reese druhý nejstarší ze sourozenců. Pravdou však je, že Frankie Munitz, který hraje Malcolma, je skoro o tři měsíce starší než Justin Berfield, hrající Reese. (Elbarto08)
  • Během úvodních titulků se několikrát objeví scény z anime. Jsou z japonského anime Nazca (1998). (Elbarto08)

Reklama

Reklama