Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Diskuze

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Hodnotenie je podla mna nezodpovedajuce kvalite seriálu. Mozno je to aj preto, ze vacsina ludi ho pozna s ceskym dabingom, ktory sa podla mno vôbec nepodaril...hlasy vôbec nesedia k postavam, a co je najvacsi kamen urazu? Ohromne mnozstvo point sa strati v preklade...moj dojem po zhliadnuti par epizod v cz (co je divne, lebo cz dabing preferujem)

Kucndo

Kucndo (hodnocení, recenze)

nechápu, že to má tak nízký hodnocení... rozhodně by si to zasloužilo červeň... :)

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Po ukončení 7. série hovrím CHCEM EŠTE VIAC!!! Bohužial sa mi už asi viac nedostane . . .

 (hodnocení, recenze)

Skutečně super seriál. U ničeho jsem se snad ještě tolik nenasmál jako právě u něj. Škoda jen, že je u nás zatím zcela neznámý. Jediná stránka v češtině o tomto seriálu je na http://malcolm.blog.cz/

Reklama

Reklama