Reklama

Reklama

Zbrojnice

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2024), 97 h 55 min (Minutáž: 40–44 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Shemar Moore, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, Jay Harrington, David Lim, Patrick St. Esprit, Stephanie Sigman, Peter Onorati, Amy Farrington (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(141)

Obsahy(1)

Akční kriminálka S.W.A.T. (2017) je inspirována stejnojmenným televizním seriálem z roku 1975. Děj odehrávající se v Los Angeles sleduje akce policejní zásahové jednotky, jíž velí bývalý mariňák a dnes elitní policista Daniel „Hondo“ Harrelson (Shemar Moore). Ten vyrůstal v místní černošské komunitě a je rozpolcen tím, že jednak cítí přirozenou loajalitu vůči místním lidem, zároveň je však profesionál plně oddaný svému týmu. Dalším významným příslušníkem Hondovy elitní jednotky je David „Deacon“ Kay (Jay Harrington), zkušený důstojník, který staví tým S.W.A.T. vždy na první místo, navzdory pocitu zneuznání, protože mu nadřízení nesvěřili velení týmu. Vystupovat z řady a tím dělat jednotce problémy bude Jim Street (Alex Russell), mladý suverén, přesto slibný nový člen jednotky. Christina „Chris“ Alonsoová (Lina Escoová) je obratná důstojnice a cvičitelka policejních psů. Dominique Luca (Kenny Johnson) se představuje jako skvělý řidič zajišťující bezpečnou přepravu členů týmu do horkých míst.  Na činnost jednotky dohlíží inspektorka Jessica Cortezová (Stephanie Sigmanová), kapitánka losangeleské metropolitní policie, která své práci dává přednost před vším ostatním, a to i před utajovaným milostným vztahem s Hondem.  Soupeřem Hondova týmu je další losangeleská jednotka pod velením Jeffa Mumforda (Peter Onorati), agresivního vůdce, jenž rád dělá věci po svém. S Hondem, který je hlavním motorem akce, podstupují tito odvážní muži a ženy nebezpečí, aby ochránili svou komunitu a ochránili životy. (AXN)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Není to vysloveně špatné, ale něco tomu prostě chybí... Herci i akce jsou v pohodě, ale jsou tady známé nevyváženosti amerických seriálů, jako že jednou trefí v noci z vrtulníku ve stoje pětník na kilometr a jindy vystřílí zásobník a na 15 metrů netrefí nic... Takový ten silný patriotizmus, či bratrství ve zbrani je tady někdy trochu moc silné, ale dá se to vydržet... Neubráním se srovnání s kanadsko-americkým seriálem Flashpoint, který byl znatelně lepší... 63% ()

Monikka 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu toho spousta. Mezi týmem je nulová chemie, děj je předvídatelný, příběhy těžko uvěřitelné, místy až nezajímavé. Akce sice nechybí, taky oceňuju, že tam jsou na americký seriál emocionální rodinná dramata postavena spíše do pozadí a neobtěžujou tak, jak v jiných seriálech. 3*z 5, průměr, ničím nevybočuje, ničím nepřekvapí, ničím neurazí...Koukat se na to dá, pokud nemáte zrovna nic jiného na práci. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si drží slušný standard. Akce je dost (více než pitvání rodinných vztahů) a je natočená solidně. Co film sráží je jeho naivita. Je to takové dětsky hloupoučké s brutálně komickými postavami. Největší bizár je Luca. Herec (běloch), kterému je 60 co když mluví, neustále rozkazuje rukama jako Eminem. Takhle zastydlou pubertou jsem už dlouho neviděl. Pak je mezi nima pipka (lesba samozřejmě), co prakticky při každé akci (a jako jediná z týmu) prakticky neustále míří do země. I tak je to rozhodně to lepší co je možné v TV vidět. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Z tých 60 hodín, ktoré má celý seriál som videl pomerne malú časť. Seriál má výbornú vysielaciu dobu, takže ho sledujem už z postele a tvorí rámec pri mojom usínaní. Iný význam asi nemá. Je smiešne, koľko politickej korektnosti sa zmestí do seriálu. Afroameričania, Hispánci, netradičné sexuálne spolky, drogové pokušenia a množstvo ďalších pomôcok na udržanie pozornosti divákov, ktorí by sa asi nudili pri nekonečných jazdách obrneného automobilu a komandovských husích pochodoch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som 3 epizódy a od tvorcu Shieldu som čakal po dejovej stránke niečo oveľa prepracovanejšie a charaktery výraznejšie a drsnejšie. V tomto jednoduchom prevedení to až príliš pôsobí ako agitka na S.W.A.T. okorenená trochou zákulisných politických a rasových bojov o vedenie tímu. Postavy ma ale vôbec nezaujali a aj osvedčený matador Kenny Johnson tu pôsobí nevýrazne. Seriál drží na hladinách priemeru len solídne prevedená akcia, ktorá strčí do vrecka skoro všetky súčasné podfinancované videobéčka, čo ale nie je zase také ťažké. Sama o sebe ma ale nenadchla natoľko, aby som len kvôli nej pokračoval v sledovaní seriálu. Snáď sa v ňom postupne rozbehnú aj nejaké komplexnejšie zápletky, ale nemám chuť to zisťovať. 3 diely mi úplne stačili. 12 rokov starý seriál Flashpoint bol podľa mňa minimálne o triedu lepší. 5/10. ()

Galerie (2 905)

Reklama

Reklama