Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Recenze (46)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to rozhodně dá. Viděl jsem první dva díly a celkem mě to bavilo než nudilo. Jen probůh tak děsný dabing jsem teda neslyšel. Hlavně teda jejich tátu dabuje někdo kdo je ve věku Francise nebo ho to vůbec nebaví?! Nu dobře: Seriál o malém geniovi (iq 160) a jeho ztřeštěné rodince. Nechtěl bych mít za mámu jejich mámu. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodnotícími, kteří tomuto seriálu dají málo * z důvodu nesympatičnosti postav mají pravdu, ale pro mě jsou hlavní postavy tak nesympatické, až jsou mi milé, asi jako ten pes, kterej byl tak vošklivej, až byl krásnej. Navíc všichni se chovaj tak krásně ujetě, až mě to překvapuje a řeknu vám milé děti, líbí se mi to víc, než většina nových sitcomů, které nám tu tv vysílá. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to takový klasický stupidní americký rodinný seriál, který se ale všem ostatním vymyká v jedné věci. Tou je humor. Sám jsem byl při sledování překvapen tím, jak je každý díl vtipný a jak moc si dali scénáristé záležet na tom, aby se diváci při u obrazovek bavili. Mrzí mě, že Malcolm není tak známý, protože je lepší, než naprostá většina konkurenčních seriálů. 80% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Rozjezd slušný, uvidíme, jak dál, jestli nebudu muset hvězdičky ubírat. Některé scénky jsou opravdu luxusní. :-) (Matka rozhořčeně po nálezu ohořelého trika ve WC míse: "Požár? To vážně chcete, abychom s tatínkem museli identifikovat vaše ohořelé mrtvoly podle zubních otisků?" Nejmladší syn vyděšeně: "My půjdeme k zubaři?" :-) ) ()

F.Abagnale 

všechny recenze uživatele

Už dlhší čas pozerávam tento seriál na orf a myslím, že je to jeden z najlepších sitcomov. Avšak prednedávnom som ho videl s českým dabingom a bolo to niečo strašné (všeobecne si myslím ze český dabing je fakt kvalitný ale v tomto prípade to podľa mňa uberá tomuto inak výbornému seriálu spoň 50%). . ()

Galerie (508)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama