Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

No sledoval jsem to, sledoval, pravda... Nějak se to prostě dalo i když nic světoborného to nebylo, v té době nebyla ale zas na druhou stranu taková nabídka seriálů jako dnes. Co potom takový seriálový závislák jako já měl dělat? Dnes něco takového sledovat znovu by byla už naprostá ztráta času, v určité fázi mého života jsem to ale viděl jinak. Verdikt: 2 1/2* a 65 %. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když to začali vysílat v televizi poprvé, tak si dodnes pamatuju svůj výraz údivu, který se mi rozhostil při úvodní znělce s nádherným chlapem na Harleyi :-) Charismatický, dlouhovlasý renegade mě okouzlil jako snad každou. Bylo velmi příjemné sledovat i Branscomba v jeho jedné z mála kladných rolí, které jsem s ním viděla. Tento seriál nevidím vůbec jako špatný, naopak ... není to vymývač mozků jako některé jiné telenovely, má příjemný děj doprovázený sympatickou hudbou. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho životná úloha. Priznávam, že v dávnych časoch som videl relatívne dosť epizód tohto seriálu a že ma aj celkom bavil. Bola to nenáročná oddychovka, so sympatickým Lamasom v hlavnej úlohe, nejakou tou akciou a ťažkými posolstvami o spravodlivosti a čestnosti. O to viac som bol prekvapený, keď som ho zavetril v televízii pred pár rokmi a zistil som, ako ten seriál zostarol a že je v podstate celkom o ničom. Nuž, ale v časoch bez internetu sme sa spokojili aj s tým málom, čo sme dostali že áno. Rozmýšľal som nad 3* a aspoň priemerným hodnotením, no lepšie 2* budú asi adekvátnejšie vzhľadom nato, že Odpadlík nebol hit ani v časoch keď bola konkurencia v televízii minimálna a už vtedy ste vedeli na obrazovkách nájsť i o dosť kvalitnejšie seriály. 45% ()

Ramone11 

všechny recenze uživatele

„Býval dobrým policistou, ale spáchal nejtěžší hřích: svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Pokusili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval". Ale tak ja nevim.. preci jen to ma neco do sebe. V tech 16 letech jsem to zral a pokazdy sem se tesil na novy dil na TV Nova a mozna mozna jsem ve svych tajnych snech chtel byti Reno Rainesem.. vlasatej sekac prohanajici se na svem cool harleyi napric Amerikou a nicici vsechny zlocince ( s pomoci "charismatickeho" Bobbyho SixKillera) snazici se zapomenout na smrt sve lasky Val? Jojo, byl to idol:) No a zkorumpovanej grazl Dutch Dixon? To byl panecku spravnej zaporak! Za hezke vzpominky a nostalgii udeluji *** hvezdy, jinak je to ale pekna blbost, to vam povim:) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažily se ho zabít, místo toho zabily ženu kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance, lovec lidí ODPADLÍK!" Vyrůstal jsem skoro na všech seriálech, které brázdili v našich televizích v průběhu 90. let. Takže jsem samozřejmě pravidelně sledoval i odpadlíka. Všechny ty seriály nebyly tak vyumělkovaný jako dnes a každý měl své kouzlo. Ale jestli bych to i dnes sledoval to fakt nevím. Nejlepší byl stejně Bobby SixKiller :) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama