Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Režie:

Mike Sweeney

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Recenze (98)

Welington 

všechny recenze uživatele

Zkrátka a dobře, můj nejoblíbenější pořad, na který se vždy rád podívám. Conan a Andy jsou povedená a vykutálená dvojka a na scéně se opravdu drží dlouho a velice dobře a je třeba říci, že nápaditost, snaha o co největší zajímavosti a humor jim rozhodně nechybí. Jejich pohotovost a smysl pro co možná největší snahu překvapit diváka, se vyplácí. Je to rozhodně nejpropracovanější a nejmilejší pořad, který lze sledovat neustále. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Conanov humor mi celkom sedí. Okrem klasického a samozrejmého prvku, rozhovory s hosťami, sa tu vyskytujú fungujúce doplnkové záležitosti typu ponižovanie podriadených, náročné debaty s Jordanom Schlanskym, testovanie počítačových hier a spol. Conan O'Brien síce vyzerá ako vyzerá, ale jeho talent, nápady a cit pre situáciu by Vám nemali uniknúť. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Možná trochu přepálím z těma pěti hvězdama. I Conan má svoje slabý místa, všechny vtipy nedopadnou na úrodnou půdu a některý rozhovory jsou slabší a trochu křeč. Ale Conan je buďto zdaleka nejupřímnější tv host nebo z nich všech nejlepší herec. Parádní ironicky sebezhazující humor, který je nejvíc patrný v jeho scénkách "mimo studio", perfektní fórky, poslední zbytky nekorektnosti, které v US. televizi zbyly. Jeho Uber z Kevinem Hartem, scénky s Jordanem i celým štábem, Conan texaským rangerem, videa z jeho cest do zahraničí, to jsou věci, který si pustím rád znovu a znovu, právě díky Conanovi a jeho výbornýmu komediálnímu timingu. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ze všech talk show hosts zrejme muj nejobibenejsi uz dlouha leta. Postupne mi doslo proc. Conan je inteligentni pohotový komik srsici sarkastickým vtipem. Možná to neni pro kazdeho, ale ze vsech moderatoru, mozna s vyjimkou Fergusona, to nevyzniva nuceně. Staci se kouknout na dokument Non Stop nebo rozhovory, kde je on sam jako host. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Conan je pořádný šílenec a jeho výstupy jsou občas docela dost ujetý. Sekunduje mu Andy, který většinou sedí zticha, ale když už promluví tak to bývá pořádná hláška. Hodně jsem si oblíbil jeho recenze na hry, tam se vždycky dost pobavím. Tenhle zrzek je můj nejoblíbenější moderátor hned po Grahamovi. ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama