Reklama

Reklama

Supergirl

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2021), 89 h (Minutáž: 38–47 min)

Hrají:

Melissa Benoist, Chyler Leigh, Calista Flockhart, Jeremy Jordan, Laura Benanti, David Harewood, Dean Cain, Helen Slater, Faran Tahir, Mehcad Brooks (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(126)

Aby Kara Danvers odvrátila katastrofu, odhalí své schopnosti a pravou identitu: je sestřenicí Supermana, známou jako Supergirl a ochránkyní National City. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (118)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pilot nenabídl nic převratného,a už vůbec ne něco co by tu už tolikrát nebylo...úrovní bych to přirovnal k Supermanskému seriálu s Deanem Cainem.Supergirl možná není až tolik naivní,ale určitě se bude dobře vyjímat na nově v rámci nedělního dopoledne...40%...vydržel sem asi 8 dílů,což je ve finále asi 7x víc než sem měl.V současné chvíli a v záplavě dalších seriálů tohle vzdávám.To i ten superman s Cainem byl snesitelnější...30% ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Naleštěné hovno pro desetileté. Trochu mi to připomíná staré seriály z devadesátých let na Nově. Pryč od toho. Navíc je třeba se zamyslet nad tím, že Superman trpí myšlenkou, že je poslední Kryptoňan a s ním vymře i jeho druh. Vzhledem k tomu, že je světoznámá osobnost a Supergirl se taktéž dle seriálu zrovna netají svou činností, nabízí se logický výsledek: Kal-El by se měl s Karou Zor-El setkat a plodit s ní potomstvo. Jakožto poslední dva svého druhu mají morální i biologickou povinnost zachránit svůj Kryptoňanský druh. Mnoho států USA manželství a vztah bratranců povoluje, navíc Elové nejsou lidé, takže se na ně případný zákaz ani nevztahuje. Ale vzhledem k tomu, že Supergirl je jen ceckatá dojička na peníze z mladého obecenstva, nečekám, že by tvůrci nad čímkoliv takovým pomýšleli...tfuj! ()

Reklama

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Ne ne ne a ještě jednou. První díl jsem sledoval natřikrát a i tak jsem to dokoukal jen s obtížemi. Na tom seriálu je špatně úplně všechno. Koncept, herci, dialogy. Nenapadá mě na tom jediné pozitivum (občas je tam pěkná komparzistka). To už se fakt radši dívat na Dynastii, To je vražda napsala, Esmeraldu. No fakt ()

Spooner

všechny recenze uživatele

Pilot: Na mě to nefungovalo. Tvůrci evidentně chtěli obšlehnout recept, jenž šlapat u Flashe. Jenže zde zatím ten přiznaný naivní a cheese styl příliš nefunguje. Na to jsou postavy málo sympatický, chovají se až příliš debilně a nemají žádný hlášky. A vlastně se zde nestane vůbec nic zajímavýho, co by alespoň lákalo na sledování dalších dílů. Epizodky s chytáním emzáckých vězňů to fakt neutáhnou. Naštěstí je tu aspoň ta cute Melissy Benoist, která příjemně překvapila, a Lexie z Chirurgů taky vždycky rád vidím. A úplná srajda, kterou sliboval trailer, se naštěstí nekoná. Víc jak pilot ale asi nepřipadá v úvahu. 50% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má přednost proti svému staršímu bráškovi v tom, že je vtipnější, hbitější, alčnější. Jeho nevýhodou je naopak dosti slaboduchý scénář, děsná spousta klišé, srcebolných keců a spousta zbytěčných postav, co jednají dosti nelogicky. S přibývajícímí díly se stává seriál nudnější a nudnější. Po dvouch řadách ho mám plné zuby. Supergirl je kočka, její šéfová taky, ale jako celek průměr. ()

Galerie (1 882)

Zajímavosti (34)

  • Jedná se 100. epizodu seriálu. (JG9)
  • Dreamer (Nichole Maines) sa svojim pôsobením stala vôbec prvou transgender superhrdinkou. Postava ako taká však je vytvorená úplne nanovo, nemá žiadne základy z komixového prostredia, a snová energia, ktorú toľko využíva, nebola dodnes nikým objasnená. (Broccoli_)
  • Jon Cryer, který v seriálu ztvárnil postavu Lexe Luthora, hrál ve filmu Superman 4 (1987) synovce zmíněné postavy, Lennyho Luthora. (Larry12)

Související novinky

Cage málem znovu hrál Supermana

Cage málem znovu hrál Supermana

08.12.2019

Chystaný speciál Crisis on Infinite Earths nabídne crossover mezi doposud největším počtem televizních superhrdinů od DC. Kromě stálých herců, co mají na stanici CW vlastní seriál, se pak dočkáme i… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama