Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Ramone11 

všechny recenze uživatele

„Býval dobrým policistou, ale spáchal nejtěžší hřích: svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Pokusili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval". Ale tak ja nevim.. preci jen to ma neco do sebe. V tech 16 letech jsem to zral a pokazdy sem se tesil na novy dil na TV Nova a mozna mozna jsem ve svych tajnych snech chtel byti Reno Rainesem.. vlasatej sekac prohanajici se na svem cool harleyi napric Amerikou a nicici vsechny zlocince ( s pomoci "charismatickeho" Bobbyho SixKillera) snazici se zapomenout na smrt sve lasky Val? Jojo, byl to idol:) No a zkorumpovanej grazl Dutch Dixon? To byl panecku spravnej zaporak! Za hezke vzpominky a nostalgii udeluji *** hvezdy, jinak je to ale pekna blbost, to vam povim:) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Skoro všem se Odpadlík ve své době líbil, přesto málokdo je ochotný dát víc jak dvě hvězdy. :) Jasně, z dnešního pohledu působí asi směšně a zastarale, ale v 90. letech to byla jedna z mála možností jak trochu poznat úplně jiný svět, než ten ve kterém jsme žili tady. Nekonečné dálnice v americké krajině, nadupaná motorka, pěkný holky, sympatickej hrdina, slunné pláže atd. - všechny ingredience jak okouzlit to tenkrát mělo. Mladší publikum určitě neurazí ani dneska, starší může zaujmout leda jako oddychovka po práci. A pořád lepší dětem ukázat tohle než totální zhovadilosti typu Ztraceni. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další z akčních seriálů mého dětství (a nejen mého), který se nesmazatelně zapsal do mojí paměti, ... neohrožený bojovník silnic vyráží za nastolením spravedlnosti, hnán pomstou a odhodláním na svém Harley-Davidson. Parádní znělka. Lepší než Walker a přitroublá Kobra 11, ve svojí době 90. let měl Odpadlík to správné osobité kouzlo a i přes mizerný scénář a stále se dějově donekonečna omývající díly rád po dlouhé době podívám na Odpadlíka. Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík. 60 % ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažily se ho zabít, místo toho zabily ženu kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec který loví psance, lovec lidí ODPADLÍK!" Vyrůstal jsem skoro na všech seriálech, které brázdili v našich televizích v průběhu 90. let. Takže jsem samozřejmě pravidelně sledoval i odpadlíka. Všechny ty seriály nebyly tak vyumělkovaný jako dnes a každý měl své kouzlo. Ale jestli bych to i dnes sledoval to fakt nevím. Nejlepší byl stejně Bobby SixKiller :) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)

Reklama

Reklama