Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, jak beznadějně zoufalou pitomost ve své době tenhle seriál představoval, má velmi vysoké hodnocení, za které vděčí věkovému profilu členů CSFD a nostalgii. Už první řada představovala hromadu klišé a stereotypů, další řady dílo zkázy završily přežvýkáním a vykrádáním sebe sama. Celkový dojem 10 %. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho životná úloha. Priznávam, že v dávnych časoch som videl relatívne dosť epizód tohto seriálu a že ma aj celkom bavil. Bola to nenáročná oddychovka, so sympatickým Lamasom v hlavnej úlohe, nejakou tou akciou a ťažkými posolstvami o spravodlivosti a čestnosti. O to viac som bol prekvapený, keď som ho zavetril v televízii pred pár rokmi a zistil som, ako ten seriál zostarol a že je v podstate celkom o ničom. Nuž, ale v časoch bez internetu sme sa spokojili aj s tým málom, čo sme dostali že áno. Rozmýšľal som nad 3* a aspoň priemerným hodnotením, no lepšie 2* budú asi adekvátnejšie vzhľadom nato, že Odpadlík nebol hit ani v časoch keď bola konkurencia v televízii minimálna a už vtedy ste vedeli na obrazovkách nájsť i o dosť kvalitnejšie seriály. 45% ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích...", kdo by neznal tuhle kultovní českou verzi znělky? A něco vám povím....já znal Bobbyho Sixkillera ještě, když byl Fivekiller....;-) A nejlepší byl závěrečný díl, který jsem nikdy neviděl a poprvé ho zkoukl asi před rokem...konečně byl Reno zproštěn viny a ten, co po něm celou dobu šel, se sám stává psancem :-D ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem snad všechny díly a nikdy jsem se nenudil. Asi jde o kravinu, ale alespoň o žánrovou. A jestli se chcete dozvědět vše podstatné o kultuře amerického Západu, Středozápadu, Jihozápadu či čehosi takového, představuje Odpadlík bezednou studnicí účesů, motorek, aut i dobových klišé. Velice se mi líbil ten velký, tlustý indián, Bobby Sixkiller myslím. Jeho málem gymnastické výkony tu byly brány úplně bez pochyb. Raději se na Odpadlíka už dívat nebudu, abych si ještě nezkazil dojem. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorších hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům,snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu kterou miloval,obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou, psanec ,který honí psance! Lovec lidí!! ODPADLÍK!!! " Zajímavé tak akorát pro hlavního představitele Lorenza "Reno Raines" Lamas a pro Branscomba "Bobbyho 6Killera" Richmonda. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama