Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když to začali vysílat v televizi poprvé, tak si dodnes pamatuju svůj výraz údivu, který se mi rozhostil při úvodní znělce s nádherným chlapem na Harleyi :-) Charismatický, dlouhovlasý renegade mě okouzlil jako snad každou. Bylo velmi příjemné sledovat i Branscomba v jeho jedné z mála kladných rolí, které jsem s ním viděla. Tento seriál nevidím vůbec jako špatný, naopak ... není to vymývač mozků jako některé jiné telenovely, má příjemný děj doprovázený sympatickou hudbou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Bol policajtom. Dobrým policajtom. Potom sa ale postavil proti svojim skorumpovaným kolegom. Chceli ho zabiť, namiesto toho zabili jeho ženu. Falošne obvinený sa teraz túla krajinou. Štvanec loviaci štvancov. Lovec ľudí. Odpadlík.“ Toto nie je žiadne béčko, ale solídny akčný seriál na spôsob Utečenca, s charizmatickým Lorenzom Lamasom v titulnej úlohe. Aspoň tak sa mi to zdalo v 90. rokoch, kedy som chodil na základku, frčalo to poobede na Nove a vždy som zo školy utekal domov, aby som stihol nový diel. K tomu vtipný Indián (Branscobe Richmond) a štíhla karate baba s oholenými lýtkami (Kathleen Kinmont). Plus Hummer, Harley Davison, slnečné okuliare, kvalitná akcia, neuveriteľné úvodné titulky (zimomriavky!) a zápletky rovnako nenápadité, ako poctivé a fajn. Keď som bol malý, možno som chcel byť smetiarom aj kozmonautom, ale tiež som chcel byť svalnatým lovcom ľudí. Rútil by som sa na motorke vyľudnenou krajinou a občas by som asi niekoho ulovil, aby sa nepovedalo. A mal by som vlčiaka. Určite by som mal vlčiaka. Len neviem, či by to za mnou stíhal. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete? „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Nejlepší akční seriál mýho každýho dne školáka, kdy měl přednost před úkolama z "matiky a čejáku"... Nostalgie za 95% ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama