Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Seriál ve kterém ústřední hrdina řeší kauzy a případy v tak hojném počtu, že by se za ně nemuselo stydět ani průměrně velké policejní oddělení a zároveň se snaží o očištění svého jména, to byl Lamasův Odpadlík. Kdyby ho člověk viděl třeba jenom jednou, tak by z něj měl možná lepší pocit, než když ho neustálými reprízami masírovala televize po 10 let! Nicméně si myslím, že na tomto seriálu právě Lamasova hvězda stoupala až do úrovně všech těch céčkových akčňáků, kterými svět kinematografie zmíněný herec obdařil :-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Renegát honí renegáty, oh, ano. Bylo to naprosto vzrušující vidět pravého renegáta na skvělé mašině valící to Americkou stepí na cestě za spravedlností. Bohužel jsem během seriálu stihl dospět, takže vám ani nemůžu říct, jak to celé skončilo, ale doufám, že se Lorenzo nakonec přeci jen očistil a stal se zněj zase slušný občan USA. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík." Stojím si za tím, že tenhle průměrný až podprůměrný seriál měl snad tu nejlepší znělku a úvodní titulky. Dál už žádný klad nevidím, maximálně Renův chopper a Bobbyho Hummer. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Byl by možná býval dobrým policistou, jenže spáchal ten nejhorší hřích, protože se přidal k famílii Sixkillerových, a jako lovec odměn se jal chytat zločince pokaždé podle stejného scénáře a bez špetky inovace. Ale jo, Lorenzo byl dobrou volbou. Vysoký ramenatý idol dívčích srdcí s motorkou, po které toužili zase všichni mladí kluci. Plus blonďatá Cheynne, movitá hrouda Bobby a občas nějaké to známější jméno (Danny Trejo, Tommy Lister Jr.). Nic víc... spíše míň. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Býval vždy průměrným hercem, ale spáchal ten nejhorší hřích když si naivně myslel, že pozvedne svět televizní tvorby na novou úroveň. Sebeúcta ho měla včas varovat. Místo toho zarazil poslední hřebík do své skomírající kariéry. Obviněn z urážky kinematografie, nyní sedí na zadku ve svém čalouněném sofa zcela zapomenut. Lovec Zlatých malin a sběratel plastických operací - Lorenzo Lamas. Reno Raines je tak drsný, že i do té nejdivočejší akce nabíhá vždy s odhalenou hrudí a skrytým větrákem puštěným na plné kule, který bez přestání čechrá jeho divokou kštici. Je tak drsný, že má za parťáka Indianského elegána v sáčku s jágrovským mulletem na hlavě a tím nejdrsnějším příjmením na světě. Bobby Sixkiller - to má prostě grády! Je tak drsný, že odvahu reprízovat Odpadlíka dnes nemá ani Prima Love. Za doprovodu táhlé harmoniky a kvílivých tónů Stratocasteru, projíždí na své motorové hapině tamějším krajem a rozdává své smrtící otočky ve stylových zpomalovačkách. Svůj sexy úsměv si drží i při frajerské palbě od boku doběla rozpáleným kuláskem, který na jeho anticky tvarovaném břiše rozehrává nespoutané mexické vlny. Jeho dravý pohled dokáže přivést do varu i fyziologický roztok uvnitř silikonových výplní blonďaté žáby, co se kolem něj dychtivě natřásá celých pět seriálových sezón. Svorně přiznávám, že i já jsem byl v dětství infikován mužným šarmem Lorenza Lamase a s kbelíkem pod televizí se snažil zachytit odkapávající testosteron v naději, že ze mě po aplikaci bude stejný "badass". ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)

Reklama

Reklama