Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

forkys 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je docela obtížné vybrat si nějaký seriál, z toho přehršlého množství. Pokud jste ale seriálomilové jako já, tak jste si nejspíš status nenechali ujít a pokud jste to nevzdali po první sérii, tak jste byly určitě překvapení jako já. Velice mě zaujalo, že status postupně nabíral obrátky s každou další sérií, zezačátku partička pomáhala "hodným" před "zlými", ale postupem času to přerostlo do něčeho většího, do něčeho absolutně nepředvídatelného zpočátku.. ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Ano, právě jsem dokoukal poslední díl a musím říct že jsem uronil slzu. Tento seriá bych určitě nikdy nezačal sledovat, nebýt Bruce Campbella. Jednou jsem zjistil že tu hraje a hned jsem tenhle seriál musel začít sledovat a abych řekl pravdu, chybu jsem určitě neudělal. Vždycky, když se stane tahle věc a můj oblíbený seriál je u konce, řeknu si proč? Proč je konec, proč nemohou natočit další sérii, a nebo proč si neumím vymazat vzpomínky a dívat se na něj znovu od začátku :( Jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších seriálů! Status: Nežádoucí. A na závěr: "You know spies, bunch of bitchy little girls." ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

A sakra! Dávají to v době, kdy můj nejoblíbenější serial dnešní doby právě běží na Nově, ale to vůbec nevadí, nátáčím si ho a musím říct, že dělám dobře! Po prvním dílu, jako by to hledalo samo sebe, ale má to šmrnc, jede to a největším prinosem je hlavni hrdina Jeff Donovan, tahle role mu sedi a je v ni opravdu vtipny. Jen tak dal, takove serialy mam rad. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Čistá oddychovka, která ničím nenutí k dychtivému očekávání další epizody. Hlavní hrdinové nejsou zvlášť sympatičtí a všelijaké technické a postupové agentí vychytávky originalitou nesrší, na druhou stranu necítím žádné zhnusení (ostatně ani další emoce). Když na to náhodou narazím a nemám co dělat, klidně se na celý díl dodívám, a že už jsem těch dílů viděl. Slabší trojka. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí slunného Miami se snoubí ruku v ruce se zábavnými postavami. Bývalému agentovi CIA, který je šikovný bezmála jako legendární MacGyver, pomáhá vznětlivá bývalá (na jak dlouho?) přítelkyně a kámoš z oboru s tváří Bruce Campbella. Pátrání po tom, kdo ho vyhodil z agentury, si hlavní hrdina zpříjemňuje prací neoficiálního soukromého vyšetřovatele. Zábavná akce je příjemným odreagováním. ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno