Reklama

Reklama

Hra o trůny

(seriál)
  • USA Game of Thrones (více)
Trailer 23
USA / Velká Británie, (2011–2019), 67 h 52 min (Minutáž: 48–82 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Iain Glen, Nikolaj Coster-Waldau, John Bradley, Alfie Allen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(73)

„Ve Hře o trůny zvítězíš, nebo zemřeš.“ Násilí, klamy a intriky ve velkém stylu provází rody Westerosu osmi vynikajícími sériemi. Vše pro jediný účel - usednout na Železný trůn. Cenami Emmy ověnčený seriál natočený na motivy knižních bestsellerů „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina, sleduje obyvatele fantazijního světa, jejichž osudy změní společná hrozba ze Severu: zdánlivě nezastavitelná armáda Nemrtvých. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele Tomas129 k tomuto seriálu (3)

Dlouhá noc (2019) (S08E03) 

Spolery! Při bitvě nebylo skoro nic vidět :D Musím se smát, jelikož se směji ze zoufalství. Po bitvě mi nějak neseděly jisté počty přeživších. Jak mohla přežít půlka neposkvrněných, když tam už jaksi na konci bitvy ani nikdo nebyl? x-D Ahhhhh. A to vyslání dothraků napřed.. Co to sakra bylo za strategický tah? Takovou blbost bych v životě neudělal. Jízdu bych dal do zálohy někam na bok a jak se mi nepřítel navalí na pěchotu, tak bych dothraky poslal to pročistit a odlehčit tak pěchotě, aby na ni nebyl takový nával. No, tady jedna velká nelogika začíná. ()

Zvony (2019) (S08E05) 

Obsahuje SPOILERY! Velké zklamání. Jak tu mnozí již řekli, tak hlavním problémem je nelogičnost postav (Daenerys, Snow, Arya atd). Tak dlouuuuho se něco budovalo, nabralo to vážnost, aby to tak blbě skončilo. Hlavně, že ty jejich balisty dokázaly zabít draka, i když byla jen jedna. Tady jich máme desítky a desítky a úplně k ničemu :D Člověk si na začátku řekne, ty jo, to bude v háji s tím drakem, jak chce ty balisty překonat? A za chvíli to napětí vyzní do ztracena, protože je překoná prostě jen tak, že si mezi nimi normálně létá a chrlí oheň jako vždycky. Prostě co? :D Jinak trochu mi vadily některé efekty, kdy oheň draka boří kamenné stěny, jak kdyby byly z papíru. To mi už trochu bilo do očí. ()

Železný trůn (2019) (S08E06) 

Nechápu jednu věc. Když už je ten seriál smyšlený a od začátku byl nastavený tak, že dával lidem to, co chtěli a díky tomu lidé i ten film milovali, tak proč to tak nemohlo zůstat do finále? Celou dobu to mělo emoce, u postav se budoval jejich charakter a na konci to prostě zničíme všechno. Proč ne, že.. HBO si sama podřezala větev. Příště už se na jejich seriály dívat nebudu, protože už jim nevěřím. Nechci se dívat tak dlouho na něco, dávat tomu tolik svého času, aby mi to pak někdo tak zničil. Ten konec byl prostě totálně o ničem. Bez emocí, bez ničeho. Vyznění do ztracena. Největší epic fail byl s Johnem Sněhem. Na co se tam vlastně řeklo, že byl z rodu Targaryenů? Já, že tam bude třeba něco zajímavého. Třeba, že Dany dá příkaz drakovi ho spálit, ale on neshoří vzhledem k svému původu a prohlásí, že on je pravý následník trůnu. Nebo něco prostě zajímavého. Ale toto bylo fakt slabé. Prožívám podobné emoce, jako u posledních Star wars, kdy ten příběh prakticky zničili a udělali z významných věci bezvýznamné. Takže jedno velké zklamání. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Reklama

Reklama